avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Schimbare job- prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Schimbare job- prima casa

Buna seara,
Anul trecut am accesat programul prima casa, avem promisiunea de garantare valabil pana la jumatatea lunii ianuarie 2019. Apartamentul nu este gata, am prelungit de 2 ori antecontractul.
Din motive obiective trebuie sa schimb locul de.munca. Intrebarea mea este daca ma va afecta schimbarea, pentru dosarul ar trebui sa ma intre inca o data la fond ( pt evaluare etc). Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2018
diane83, utilizator
Cel mai recent răspuns: diane83 , utilizator 12:47, 29 Iulie 2018
Nu cred... mai ales dacă salariul se menține sau este chiar mai mare
Da, salariul este la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva 0% prima casa Marian_92 Marian_92 Buna ziua, de la 1 martie 2017 nu se va mai plati tva la achizitionarea locuintelor prin programul prima casa. Daca eu am deja un precontract facut inca de ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea termenului din antecontract MadalinaET MadalinaET Am incheiat o promisiune bilaterala pentru achizitionarea unui apartament prin programul prima casa la inceputul lunii aprilie 2016. In momentul in care am ... (vezi toată discuția)
Antecontract prima casă cu act adițional de prelungire a termenului de predare. cum să procedez pentru a recupera avansul, în cazul în care nu am aprobarea până la 30 martie? AB92 AB92 Buna ziua, In antecontractul pt achiziția unei locuințe prin Programul PC termenul a fost 30 noiembrie 2017 și a fost prelungit prin AA pana la 30 martie ... (vezi toată discuția)