avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Notificare reziliere contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Notificare reziliere contract vanzare cumparare

Buna ziua, voi fi chemata pentru prelungirea actului aditional contract de vz cumparare apartament ( ar fi a 3 a oara) si doresc sa depun notificare pentru a putea recupera avansul. Cum se procedeaza? Pot veni cu o notificare redactata de alt notar ? Sau trebuie redactata de notarul agreat de dezvoltator? Cand se depune? Cum ma asigur ca dezvoltatarul primeste notificarea si pot recupera avansul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: diane83 , utilizator 17:09, 29 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila va trebui sa va adresati instantei de judecata pentru aplicarea prevederilor art. 1544 C.Civ.
In contract scrie ca trebuie sa notific in scris si in 30 de zile mi se va restitui suma achitata cu titlu de avans. Intrebarea mea este cum procedez cu notificarea? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018
diane83, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe langa avans puteti solicita plata unor daune interese
Imi recomandati sa merg cu un avocat in ziua in care sunt chemata la notariat? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018
diane83, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract vânzare cumpărare. vânzătorul nu poate aduce toate documentele până la expirarea termenului, cum pot să recuperez avansul dat? mshboss mshboss Am făcut un precontract în vederea cumpărării unui apartament, drept pt care am dat un avans vânzătorului. Vânzătorul nu poate aduce toate documentele ... (vezi toată discuția)
Recurare avans antecontract. Claudiuz88 Claudiuz88 Salutare! In Septembrie 2019 eu si sotia mea am vrut sa cumparam un apartament cu banii Cash. Am facut antecontract la notar si am achitat 2000 Euro avans si ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare - cumparare imobil - avans Ena1987 Ena1987 Buna ziua, Dezvoltatorul refuza returnarea avansului in valoare dubla in cazul in care nu respecta termenul de constructie. Exista un antecontract cu termen ... (vezi toată discuția)