avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract vanzare - cumparare imobil - AVANS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract vanzare - cumparare imobil - AVANS

Buna ziua,
Dezvoltatorul refuza returnarea avansului in valoare dubla in cazul in care nu respecta termenul de constructie.
Exista un antecontract cu termen 30.10.2018, in care nu se cere avans dublu. Mi-au propus prelungire, iar conditia mea a fost sa imi returneze avansul dublu daca noul termern (30.12.2018) nu se va respecta.
Exista lege prin care sa pot justifica solicitarea mea?
Cel mai recent răspuns: Ena1987 , utilizator 22:12, 21 Octombrie 2018
Buna seara,
Art. 1544 C.civ.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune de v-c prima casa 2017 jamesbond12 jamesbond12 Buna ziua, In data de 27 ianuarie am incheiat un antecontract pe 2 luni cu un dezvoltator imobiliar pentru achizitia unui imobil prin Programul Prima Casa, ... (vezi toată discuția)
Expirare antecontract apartament bilcarson bilcarson La cumpararea unui apartament antecontractul a expirat in 31.10.2019. Contractul cuprinde posibilitatea prelungiri numai cu acordul partilor. Dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire in legatura cu antecontractul Lylaa Lylaa Buna seara, Am incheiat un antecontract pentru cumpararea unui apartament, care expira pe 30 noiembrie 2012. In el este mentionat ca daca proprietarul se ... (vezi toată discuția)