avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate ckelektra

Activitate ckelektra

Discuție calomnie
Buna ziua! Am o problema cu vecina mea: are mereu chef de scandal si ma injura.Eu nu intru in discutie cu ea. Vreau sa stiu daca o filmez sau o inregistrez in timp ce ma jigneste ajunge ca dovada s-o dau in judecata pt calomnie?Ce anume e considerat colomnie? Se accepta ca dovezi inregistrarile sau filmarile la tribunal? Sau cum sa procedez altfel? Va rog sa ma sfatuiti. Multumesc anticipat!
multumesc!
Buna ziua!In urma cu 13 ani, la solicitarea bunicii mele, am inchaiat un contract de intretinere cu aceasta.In urma acestuia imobilul detinut de dansa a fost intabulat pe mine ea pastrandu-si dreptul de uzufruct, intretinere, si de a nu-mi pemite sa instrainez imobilul cat traieste.A fost intocmita o suma de intretinere care apare in contract suma egala cu valoarea imobilului la acea vreme.Ea locuieste in acel imobil cu un domn, nu sta singura.Nu a avut niciodata nevoie s-o intretin financiar, asta mi-a spus-o chiar ea, nu m-a rugat timp de 13 ani nimic decat s-o mai plimb ici colea cerinte pe care le-am respectat. Acuma vrea sa desfaca contractul fara motive, ea dorind sa incheie contract cu soara ei acuma. In ultima convorbire telefonica pe care am avut-o cu ea, convorbire pe care am inregistrat-o, refuza catagoric s-o caut sau s-o intretin.Eu nu vreau sa pierd contractul. Care sunt drepturile mele daca ma cheama in instanta? care ale ei?Cum sa procedez? Are 85 de ani.Va multumesc anticipat.
Sunt singurul copil al parintilor mei. Locuiesc cu ei in casa lor cu familia mea cu adresa de buletin pe adresa lor. Vor sa ma dea afara. Am copil mic de 2 ani. Ce drepturi am eu? Ce pot duce din casa deoarece am acumparat multe lucruri dar din pacate nu mai am acte pe ele caci le-am aruncat.Am masina proprietatea mea privata, cumparata de mine, parcata in garajul lor, nu vor sa ma lase sa plec cu ea, cum sa procedez? Am nevoie de avocat? Ma pot arunca in strada fara nici macar sa-mi iau hainele?