avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare silita din casa parinteasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare silita din casa parinteasca

Sunt singurul copil al parintilor mei. Locuiesc cu ei in casa lor cu familia mea cu adresa de buletin pe adresa lor. Vor sa ma dea afara. Am copil mic de 2 ani. Ce drepturi am eu? Ce pot duce din casa deoarece am acumparat multe lucruri dar din pacate nu mai am acte pe ele caci le-am aruncat.Am masina proprietatea mea privata, cumparata de mine, parcata in garajul lor, nu vor sa ma lase sa plec cu ea, cum sa procedez? Am nevoie de avocat? Ma pot arunca in strada fara nici macar sa-mi iau hainele?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:19, 7 Septembrie 2012
De regula astfel de situatii se dezvolta si se exacerbeaza in cazul in care exista animozitati si diferende intre membrii familiei
Exista posibilitatea ca titularul dreptului de proprietate asupra imobilului,daca detine motive intemeiate,poate sa va solicite sa parasiti locuinta si in caz ca refuzati poate sa formuleze actiune in instanta pentru evacuare
Avand in vedere aspectul mentionat referitor la inexistenta documentelor justificative ale bunurilor care sustineti ca va apartin daca nu ajungeti la intelegere amiabila cu parintii dv,pentru solutionare posibil sa fie necesar interventia unei persoane specializate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate da afara cu copiii? fr_esp fr_esp Eu cu sotul meu am locuit impreuna intr-o casa proprietate a mamei lui, unde avem si domiciliul stabil(in buletin), In tot acest timp am adus imbunatatiri ... (vezi toată discuția)
Somatia de evacuare a unui imobil se trimite si la adresa imobilului ce urmeaza a fi evacuat? district district Casa fiului meu a fost vanduta la licitatie.Fiul este plecat din tara de peste 5 ani. Executorul a trimis o somatie de evacuare a casei si maine va veni ptr ... (vezi toată discuția)
Tatal meu ma poate da afara din casa? LIA_MAX LIA_MAX desi locuiesc de cand m-am nascut in casa parinteasca, am renovat-o si am in ingrijire 3 copii minori tatal meu face zilnic scandal sa-mi iau copiii, sotia si ... (vezi toată discuția)