Sunt singurul copil al parintilor mei. Locuiesc cu ei in casa lor cu familia mea cu adresa de buletin pe adresa lor. Vor sa ma dea afara. Am copil mic de 2 ani. Ce drepturi am eu? Ce pot duce din casa deoarece am acumparat multe lucruri dar din pacate nu mai am acte pe ele caci le-am aruncat.Am masina proprietatea mea privata, cumparata de mine, parcata in garajul lor, nu vor sa ma lase sa plec cu ea, cum sa procedez? Am nevoie de avocat? Ma pot arunca in strada fara nici macar sa-mi iau hainele?
De regula astfel de situatii se dezvolta si se exacerbeaza in cazul in care exista animozitati si diferende intre membrii familiei
Exista posibilitatea ca titularul dreptului de proprietate asupra imobilului,daca detine motive intemeiate,poate sa va solicite sa parasiti locuinta si in caz ca refuzati poate sa formuleze actiune in instanta pentru evacuare
Avand in vedere aspectul mentionat referitor la inexistenta documentelor justificative ale bunurilor care sustineti ca va apartin daca nu ajungeti la intelegere amiabila cu parintii dv,pentru solutionare posibil sa fie necesar interventia unei persoane specializate