desi locuiesc de cand m-am nascut in casa parinteasca, am renovat-o si am in ingrijire 3 copii minori tatal meu face zilnic scandal sa-mi iau copiii, sotia si sa plec. mentionez ca sunt singurul lui copil.
ma poate da afara din casa?????
Din nefericire, tatal, in calitate de proprietar al imobilului, poate solicita evacuarea dvs.
Copiii nu sunt coproprietari cu parintii, insa au dreptul de a-si mosteni parintii, in temeiul legii.
Daca ati investit in imobil, veti putea pretinde contravaloarea imbunatatirilor aduse.
Poate reusiti totusi sa faceti pace, pentru binele familiei dvs.
Daca exista mama si ea nu e de acord cu tatal, nu e asa simplu. Ca idee (din cate m-am informat), nu poate sa va dea afara din casa decat pana la toamna. Dupa ce trece iarna, poate...Poate obtine ordin de evacuare, dar daca nu vreti sa plecati, nu prea are ce sa faca...decat scandal.Toate aceste proceduri, va mai dau timp sa gasiti o locuinta...Sunt aproape in aceeasi situatie, dar de la amenintare pana la a face ceva e cale lunga, plus ca ii trebuie bani. Incercati sa aplanati situatia. Eu am reusit pe moment.
Sunt de acord ca e un forum in care se discuta chestii legale, sunt persoane care nu ar fi de acord cu mine, dar chestia asta cu aruncatul in strada a copiilor care la randul lor au copii, a devenit moda si fiecare trebuie sa lupte pt familia lui!