avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... TATAL MEU MA POATE DA AFARA DIN CASA?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

TATAL MEU MA POATE DA AFARA DIN CASA?


desi locuiesc de cand m-am nascut in casa parinteasca, am renovat-o si am in ingrijire 3 copii minori tatal meu face zilnic scandal sa-mi iau copiii, sotia si sa plec. mentionez ca sunt singurul lui copil.
ma poate da afara din casa?????

Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: alexcs_1 , utilizator 21:52, 9 Mai 2012
Da, va poate evacua.
Din nefericire, tatal, in calitate de proprietar al imobilului, poate solicita evacuarea dvs.
Copiii nu sunt coproprietari cu parintii, insa au dreptul de a-si mosteni parintii, in temeiul legii.
Daca ati investit in imobil, veti putea pretinde contravaloarea imbunatatirilor aduse.
Poate reusiti totusi sa faceti pace, pentru binele familiei dvs.
Daca detine calitatea de proprietar,da, tatal dvs poate desfasura etapele si procedura legala prin care sa obtina sa parasiti proprietatea
Daca exista mama si ea nu e de acord cu tatal, nu e asa simplu. Ca idee (din cate m-am informat), nu poate sa va dea afara din casa decat pana la toamna. Dupa ce trece iarna, poate...Poate obtine ordin de evacuare, dar daca nu vreti sa plecati, nu prea are ce sa faca...decat scandal.Toate aceste proceduri, va mai dau timp sa gasiti o locuinta...Sunt aproape in aceeasi situatie, dar de la amenintare pana la a face ceva e cale lunga, plus ca ii trebuie bani. Incercati sa aplanati situatia. Eu am reusit pe moment.
Sunt de acord ca e un forum in care se discuta chestii legale, sunt persoane care nu ar fi de acord cu mine, dar chestia asta cu aruncatul in strada a copiilor care la randul lor au copii, a devenit moda si fiecare trebuie sa lupte pt familia lui!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2012
alexcs_1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu ne da afara din casa! ce putem face?! va rog sa ma sfatuiti... clauk clauk Suntem o familie cu 2 copii. tatal meu a cumparat de la vechiul ICRAL acum multi ani apartamentul cu 2 camere in care stam acum. In urma cu 12 ani, parintii ... (vezi toată discuția)
Ajutor (violenta domestica) sergiux3m sergiux3m Numele Meu este sergiu am 22 de ani si sunt din tulcea....poate nu are relevanta.......de ceva timp adica de vreo 6-7 ani viatza mea si a celorlanta 2 surori ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la un termen sau ma poate da afara cand vrea?... Mama 23 Mama 23 Buna ziua. Sunt intr o situatie ciudata si am nevoie de ajutor. Am doi copii minori, unul de5 ani si unul de 6 si stau la tatal copiilor in apartament(este al ... (vezi toată discuția)