avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de intretinere cu bunica mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de intretinere cu bunica mea

Buna ziua!In urma cu 13 ani, la solicitarea bunicii mele, am inchaiat un contract de intretinere cu aceasta.In urma acestuia imobilul detinut de dansa a fost intabulat pe mine ea pastrandu-si dreptul de uzufruct, intretinere, si de a nu-mi pemite sa instrainez imobilul cat traieste.A fost intocmita o suma de intretinere care apare in contract suma egala cu valoarea imobilului la acea vreme.Ea locuieste in acel imobil cu un domn, nu sta singura.Nu a avut niciodata nevoie s-o intretin financiar, asta mi-a spus-o chiar ea, nu m-a rugat timp de 13 ani nimic decat s-o mai plimb ici colea cerinte pe care le-am respectat. Acuma vrea sa desfaca contractul fara motive, ea dorind sa incheie contract cu soara ei acuma. In ultima convorbire telefonica pe care am avut-o cu ea, convorbire pe care am inregistrat-o, refuza catagoric s-o caut sau s-o intretin.Eu nu vreau sa pierd contractul. Care sunt drepturile mele daca ma cheama in instanta? care ale ei?Cum sa procedez? Are 85 de ani.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ckelektra , utilizator 10:56, 8 Noiembrie 2012
dvs platiti intr-un cont deschis pe numele ei suma respectiva si astfel faceti dovada ca v-ati achitat de obligatia de intretinere...ea poate daca vrea sa ridice acei bani sau nu dar ideea este ca v ati achitat de obligatiile contractuale
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. am un apartament dobândit prin întreținere cu ... Popdorina Popdorina Bună seara. Am un apartament dobândit prin întreținere cu parintii(având frati), tata a decedat și acuma eu cu mama am stabilit sa îl vindem(l-am radiat ... (vezi toată discuția)
Bună seara! eu am cumpărat 50%dintr o casă iar pe cealaltă ... Crysmary Crysmary Bună seara! Eu am cumpărat 50%dintr o casă iar pe cealaltă am făcut contract de întreținere cu uzufruct viager,eu crezând că acest uzufruct era doar ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere si ..chirie pottyi pottyi Buna ziua, Am incheiat un contract de intretinere cu uzufruct viager cu o batrana , pentru un imobil pe care noi l-am amenajat ulterior cu acordul ei, in ... (vezi toată discuția)