Buna ziua!In urma cu 13 ani, la solicitarea bunicii mele, am inchaiat un contract de intretinere cu aceasta.In urma acestuia imobilul detinut de dansa a fost intabulat pe mine ea pastrandu-si dreptul de uzufruct, intretinere, si de a nu-mi pemite sa instrainez imobilul cat traieste.A fost intocmita o suma de intretinere care apare in contract suma egala cu valoarea imobilului la acea vreme.Ea locuieste in acel imobil cu un domn, nu sta singura.Nu a avut niciodata nevoie s-o intretin financiar, asta mi-a spus-o chiar ea, nu m-a rugat timp de 13 ani nimic decat s-o mai plimb ici colea cerinte pe care le-am respectat. Acuma vrea sa desfaca contractul fara motive, ea dorind sa incheie contract cu soara ei acuma. In ultima convorbire telefonica pe care am avut-o cu ea, convorbire pe care am inregistrat-o, refuza catagoric s-o caut sau s-o intretin.Eu nu vreau sa pierd contractul. Care sunt drepturile mele daca ma cheama in instanta? care ale ei?Cum sa procedez? Are 85 de ani.Va multumesc anticipat.
dvs platiti intr-un cont deschis pe numele ei suma respectiva si astfel faceti dovada ca v-ati achitat de obligatia de intretinere...ea poate daca vrea sa ridice acei bani sau nu dar ideea este ca v ati achitat de obligatiile contractuale