Apelurile sunt de genul: ori imi da doar bipuri, ori suna si daca raspund nu vorbeste si dupa mai multe secunde inchide. In mai, a insistat de asa multe ori pt ca la inceput nu I-am raspuns, apoi am pus pe altcineva sa-i raspunda si ea nu a vorbit, si intr-un final I-am raspuns eu si mi-a zis razand ca sotul meu va ramane al ei. Acum, in ultimele zile imi da doar bipuri.
Referitor la devierea apelurilor, pot sa trec ca nr de deviere 112? Ce se intampla in cazul acesta? Daca imi da doar bip, apare acesta imediat la 112 sau nu? Si ce se intampla cu celelalte apeluri normale pe care le primesc (ma refer la alte personae care vor sa ma sune)?
Buna ziua
Urmeaza sa divortez de actualul sot. Pentru moment, as vrea sa-mi pastrez numele din casatorie, sa nu revin la cel anterior. Dar, daca voi face asta acum, daca in viitor voi vrea sa revin la numele anterior, voi mai putea face lucrul acesta? Si cum va trebui procedat?
Buna ziua
Am o problema cu cineva care ma suna cu numar ascuns. Am primit 2 telefoane in martie, dupa care o perioada a incetat. La inceputul lunii mai, am primit 20-25 apeluri intr-o singura zi. Dupa care iar nu a mai sunat, pana acum cateva zile. Am primit vinery 2 apeluri si sambata inca 1. Problema este ca stiu despre cine este vorba, respective amanta sau fosta amanta a viitorului meu fost sot. Stiu sigur ca ea este, dar nu am nici o proba concludenta. M-am gandit ca, in cazul in care ma va mai suna, sa merg la politie sa fac o plangere pentru hartuire. Intrebarea mea este care ar fi pasii de urmat in acest scop si daca se rezolva ceva? M-am gandit sa spun politiei si numele ei si numarul de telefon. Credeti ca as putea rezolva ceva? Ei I-ar face ceva?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Chiar nu mai știe nimeni care e soluția in cazul in care ambele părți sunt de acord cu anularea donatiei?
Dar socrul nu ar avea nimic împotriva. El este de acord sa i se inapoieze ei apartamentul. In cazul asta nu se poate rezolva doar la un notariat, la fel cum s-a procedat si in cazul încheierii contractului de donator?
Dar care sunt pasii pentru revocarea donatiei? Ce trebuie sa faca?
Daca s-ar pune problema divortului, pentru ca sotul sa nu aiba ncii un drept asupra apartamentului, cand trebuie facuta revocarea, inainte sau dupa divort?
Buna ziua
Am o cunostinta care se confrunta cu urmatoarea situatie si apelez la ajutorul dvs. deoarece pe acest site am fost ajutata cu mai multe probleme.
Inainte de a se casatori, avea un apartament pe numele ei, obtinut in urma unui contract de vanzare cumparare, care avea si o clauza pentru mama ei, ca are dreptul oricand cla o camera din acel apartament. Pentru diverse motive, a facut un contract de donatie pentru acel apartament catre socrul ei, mentinand acea clauza in legatura cu mama ei. Asta se intampla acum 8 ani. Acum are probleme cu sotul ei (el o inseala, dar ea nu are o dovada) si e posibil sa divorteze. Daca se intampla acest lucru, ce poate face ea pentru a reveni apartamentul pe numele ei, pentru a nu-l pierde. El are vreun drept? Ea spune ca nu-i va acorda divortul, ca sa se razbune pe el. El ar putea divorta fara acordul ei?
Da, ambele venituri sunt cu contract individual de munca, in Romania. Stiam ca inainte, daca obtineai venit dintr-un singur loc, nu trebuia depus nimic, dar daca obtineai din 2 locuri, trebuia depusa o declaratie. De aceea am intrebat, pentru nu mai stiam care e legea in privinta asta.
Va multumesc mult pentru lamurire
Buna ziua
In anul 2012, am realizat venituri din 2 surese. Sunt angajata la o societate din 2003, unde am functia de baza, iar de la 1 august 2012, am mai incheiat un contract de munca la inca o societate. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa depun vreo declaratie la administratia financiara, care ar fi aceea si care este termenul limita de depunere.
Va multumesc anticipat pentru raspuns
Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca mai sunt de actualitate coeficientii de salarizare. Se mai aplica la calcularea salariului?
Am apelat la dvs. deoarece am auzit si citit diverse pareri, pro si contra.
Si ma intereseaza personal, deoarece am contracte de munca incheiate cu 2 firme, iar una din ele aplica acesti coeficienti, cealalta nu.