avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie pentru venituri realizate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie pentru venituri realizate

Buna ziua
In anul 2012, am realizat venituri din 2 surese. Sunt angajata la o societate din 2003, unde am functia de baza, iar de la 1 august 2012, am mai incheiat un contract de munca la inca o societate. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa depun vreo declaratie la administratia financiara, care ar fi aceea si care este termenul limita de depunere.
Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters264388 , utilizator 09:36, 24 Mai 2013
Daca ambele venituri se obtin cu contract individual de munca, NU, nu trebuie sa depuneti nimic, nicaieri
Da, ambele venituri sunt cu contract individual de munca, in Romania. Stiam ca inainte, daca obtineai venit dintr-un singur loc, nu trebuia depus nimic, dar daca obtineai din 2 locuri, trebuia depusa o declaratie. De aceea am intrebat, pentru nu mai stiam care e legea in privinta asta.
Va multumesc mult pentru lamurire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie 200 daca am depus deja declaratia 220 flavius1980 flavius1980 Buna ziua, Problema 1: Sunt angajat cu CIM pe perioada nedeterminata pt care primesc un salariu fix. In plus, incepand cu august 2012 obtin venituri din ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala pentru 2011 Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o dilema pe care o am. Anul trecut am devenit mamica. Sunt salariat de foarte multi ani intr-o companie si ... (vezi toată discuția)
Venituri din pfa si din cim pentru concediu crestere copil Ashyma Ashyma Buna seara, Beneficiez de venituri din PFA de anul acesta (PFA deschis pe 22 aprilie) cat si venituri din contract indivual de munca. Voi naste in luna ... (vezi toată discuția)