Buna ziua
In anul 2012, am realizat venituri din 2 surese. Sunt angajata la o societate din 2003, unde am functia de baza, iar de la 1 august 2012, am mai incheiat un contract de munca la inca o societate. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa depun vreo declaratie la administratia financiara, care ar fi aceea si care este termenul limita de depunere.
Va multumesc anticipat pentru raspuns
Da, ambele venituri sunt cu contract individual de munca, in Romania. Stiam ca inainte, daca obtineai venit dintr-un singur loc, nu trebuia depus nimic, dar daca obtineai din 2 locuri, trebuia depusa o declaratie. De aceea am intrebat, pentru nu mai stiam care e legea in privinta asta.
Va multumesc mult pentru lamurire
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.