avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate craiugm

Activitate craiugm

Răspuns la discuția Adoptie copil 9 ani
Sotul meu doreste sa ii treaca in certificatul de nastere numele lui, si sa ii schimbe numele actual in al lui.
Multumesc
Buna Ziua,

Sunt mama unei fetite de 9 ani, care in certificatul de nastere are linie la tatal copilului. In 2010 m-am casatorit si am preluat numele sotului. Copilul poarta numele meu de fata. Sotul meu doreste sa o treaca pe numele lui.Ma puteti sfatui cum sa procedem in acest caz.
Multumesc
Răspuns la discuția 4551 sold debitor 2013
Multumesc de raspuns, altfel ar fii trebuit sa folosesc 542 sau 461 pentru retragerea banilor din societate? As putea sa fac reclass in cursul anului curent?
Am rugamintea de a ma ajuta cu urmatoarea problema. In anul 2013 administratorul a transferat banii din firma catre contul personal in valoare de aproximativa 200,000.00 ron. Administratorul ar putea returna banii cash pana in valoare de 15.000 eur , si sa cumpere in decursul anului 2014 o masina de valoare de 20.000 eur cu banii transferati in contul personal? Sau pe baza sumei se va plati 16% impozite pe dividende?
Buna Ziua,

Am o firma inregistrata pe codul caen 6920- cu paranteza contabilitate primara.
As putea sa fac un contract de consultanta cu un expert contabil pentru semnarea bilanturilor. De asemenea eu pot sa semnez declaratiile lunare ? Ce inseamna contabilitate primara? A-ti putea sa imi trimiteti un model de contract de contabilitate primara? Exista vreun risc legal privind faptul ca lucrez pe codul caen 6920 si semnez declaratiile cu numele si prenumele meu.

Multumesc