avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie copil 9 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie copil 9 ani

Buna Ziua,

Sunt mama unei fetite de 9 ani, care in certificatul de nastere are linie la tatal copilului. In 2010 m-am casatorit si am preluat numele sotului. Copilul poarta numele meu de fata. Sotul meu doreste sa o treaca pe numele lui.Ma puteti sfatui cum sa procedem in acest caz.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: craiugm , utilizator 13:55, 4 Februarie 2015
Sotul dvs vrea sa o infieze sau doriti doar sa poarte acelasi nume cu dvs?
Sunt doua lucruri diferite.
Sotul meu doreste sa ii treaca in certificatul de nastere numele lui, si sa ii schimbe numele actual in al lui.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate purta numele tatalui de la inceput? crisis81 crisis81 Buna ziua: Incerc sa explic situatia cat mai concret: Sunt casatorita legal cu un barbat cu care relatia s-a incheiat acum mai mult de un an de zile. Nu am ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba numele de familie al mamei din certificatul copilului analisa18 analisa18 Buna ziua.Va rog sa ma indrumati cum procedez in urm.situatie: Necasatorita legal am dat nastere unui copil.copilul poarta numele de fam al tatalui si ... (vezi toată discuția)
Schimbarea paternitatii si a numelui florinflorin1 florinflorin1 Am un copil de 4 ani dintr-o relatie in care amandoi eram casatoriti intre timp am divortat amandoi , urmeaza sa ne casatorim , copilul poarta numele fostului ... (vezi toată discuția)