avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Activitate karanbella

Activitate karanbella

Răspuns la discuția Fuctionar public sau contractual?
Sigur ca da; dv. faceti cerere la comp.R.U., prin care solicitati sa vi se analizeze atributiile din fisa postului. Dupa parerea mea, da atributiile pe care le aveti va da dreptul sa vi se transforme postul din functie contractuala in functie publica. Succes!
Răspuns la discuția Fuctionar public sau contractual?
Legea188(r2) cu modificarile si completarile ulterioare, mai precis Art.111-alin.1), Art.2.
Copilul implineste 2 ani pe 12.11.2012, e foarte clar-incepeti activitatea pe 13.11.2012. Asta spune legea.
Da , nu exista temei legal, dar in institutiile publice cam asa se procedeaza.Directorul va poate muta in alt compartiment, dar trebuie sa tina cont de atributiile si pregatirea dv, si nu in ultimul rand de clasa si gradul postului pe care ar intentiona sa va mute.
cererea o faceti cu data de 28.10.2012, si solicitati reluarea activitatii incepand cu data de 13.11.2012.
Răspuns la discuția promovare functionar public
Va afecteaza acest concediu medical, doar daca stam sa numaram foile din placinta. Dupa parerea mea, oricum nu prea mai aveti timp sa promovati daca impliniti cei 3 ani in noiembrie. Oricum, mergeti la R.U., nu mai aveti nevoie de aviz ANFP, ci doar de instiintare de catre cei responsabili a ANFP-ului, pentru a fi desemnati reprezentanti in comisia de examinare. Problema tine strict de conducerea institutiei dv. Succes.
Chiar nu are legatura masterul cu examenul de promovare in grad. E suficient sa aveti 3 ani vechime, calificativul f.bine in ultimii 2 ani din cei 3 si sa nu aveti sanctiuni neradiate in ultimile 12 luni. Masterul da bine la CV.
Răspuns la discuția concediu medical, dupa CIC.
multumesc din suflet. Sper sa nu fiu gresit inteleasa la servici, imi ajunge prin ce tre acum din nefericire.
Copilul meu a implinit 2 ani pe 25 septembrie; m-am prezentat la servici pe data de 26, dar in dimineata zilei de 27 septembrie, m-am internat de urgenta cu copilul la spital pentru urgenta chirurgicala. Ce pot face acum, pot sa solicit adeverinta de salariat, avan in vedere ca nu am mers decat o zi la servici? Acum nici nu am putere sa gandesc ce trebuie facut, sunt f. afectata de starea de sanatate a copilului meu. Va multumesc.
Răspuns la discuția aviz ANFP ptr promovare grad
multumesc pentru amabilitate.