avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare functionar public

Bună ziua , sunt funcţionar public din noiembrie 2009 grad asistent , în perioada
ianuarie - februarie 2011, 31 mai 2011 - 09 iule 2012 am fost in concediu medical,cod 14 fiind suspendata din functie .
Va rog să mîă lămuriţi în anul 2012 pot promova in grad superior ?sau doar în 2013?
În cazul unui răspuns pozitiv care sunt demersurile de urmat .
Vă mulţumesc !
Cel mai recent răspuns: cristinacanta , utilizator 20:02, 17 Octombrie 2012
Va afecteaza acest concediu medical, doar daca stam sa numaram foile din placinta. Dupa parerea mea, oricum nu prea mai aveti timp sa promovati daca impliniti cei 3 ani in noiembrie. Oricum, mergeti la R.U., nu mai aveti nevoie de aviz ANFP, ci doar de instiintare de catre cei responsabili a ANFP-ului, pentru a fi desemnati reprezentanti in comisia de examinare. Problema tine strict de conducerea institutiei dv. Succes.
pana in martie 2013 nu aveti aceasta posibilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul vechime în gradul profesional al funcției publice. Deeaedu Deeaedu Buna ziua, sunt funcționar public in cadrul unui minister și am următoarea problema: In mai 2011 am promovat in gradul principal, fiind gravida in 6 luni. ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad superior functionari publici ciomaga ciomaga Buna ziua, As avea nevoie de o parere referitoare la avansarea in grad superior la functionari publici: sunt pe grad principal din 2006, calificative f. ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public RAMONAFLUCUS RAMONAFLUCUS Am nevoie de un sfat va rog... Pe data de 6 noiembrie 2018 implinesc 3 ani de vechime in functia publica de asistent, dar din 3 septembrie 2018 intru in ... (vezi toată discuția)