avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical, dupa CIC.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical, dupa CIC.

Copilul meu a implinit 2 ani pe 25 septembrie; m-am prezentat la servici pe data de 26, dar in dimineata zilei de 27 septembrie, m-am internat de urgenta cu copilul la spital pentru urgenta chirurgicala. Ce pot face acum, pot sa solicit adeverinta de salariat, avan in vedere ca nu am mers decat o zi la servici? Acum nici nu am putere sa gandesc ce trebuie facut, sunt f. afectata de starea de sanatate a copilului meu. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: karanbella , utilizator 18:32, 4 Octombrie 2012
1. Da, veti primi adeverinta de la angajator pentru spital.

2. Pe perioada cat ati fost in CCC erati asigurata la sanatate plata contributiilor fiin facuta de la buget. iar acum sunteti asigurata fiind salariata.
multumesc din suflet. Sper sa nu fiu gresit inteleasa la servici, imi ajunge prin ce tre acum din nefericire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical din prima luna de angajare GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna dimineata! Am fost 2 ani in CCC apoi am stat 33 de zile in fara plata si apoi am inceput iar serviciul. Am beneficiat din prima zi de intoarcere la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mariavoinea mariavoinea Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns referitor la indemnizatia de crestere copil in situatia in care sunt co-aigurat (nu mai lucrez de ... (vezi toată discuția)
Cine plateste pentru raul facut? aditza38 aditza38 am nascut pe data de 19 ianuarie un baietel de 3 kg,sanatos.cand m-am intors acasa de la maternitate am observat ca are o umflatura in zona inghinala la ... (vezi toată discuția)