avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reluarea activitatii din concediu pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reluarea activitatii din concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani

copilul meu s-a nascut in data de 12.11.2010, cu ce data fac cererea de reluare a activitatii?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:21, 24 Octombrie 2012
cererea o faceti cu data de 28.10.2012, si solicitati reluarea activitatii incepand cu data de 13.11.2012.
va multumesc! va rog sa-mi comunicati temeiul legal .
la reluarea activitatii directorul are voie sa ma mute temporar in cadrul altui compartiment?mentionez ca sunt functionar public din data de 07.08.2000
Nu exista niciun temei legal pentru formularea cererii de reluare a activitatii CCC ... aceasta poate fi depus asi cu o zi inainte de expirarea CCC.
Da , nu exista temei legal, dar in institutiile publice cam asa se procedeaza.Directorul va poate muta in alt compartiment, dar trebuie sa tina cont de atributiile si pregatirea dv, si nu in ultimul rand de clasa si gradul postului pe care ar intentiona sa va mute.
1. Dvs. ati intrat in CCC in baza OUG 148/2005 privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului care spune:

Art. 11. - Plata drepturilor prevãzute de prezenta ordonanţã de urgenţã înceteazã cu ziua urmãtoare celei în care:
a) copilul a împlinit vârsta de 2 ani, respectiv de 3 ani, în cazul copilului cu handicap;
b) a avut loc decesul copilului.

2. Asta inseamna ca indemnizatia pentru CCC se plateste inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani.

Alte discuții în legătură

Reluarea activitatii in timpul ccc cmutulescu cmutulescu am intrat în concediu de crestere a copilului din somaj, dacă mă angajez renuntând la indemnizatie (mai am 6 luni pana la incetarea concediului) ce ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare pentru concediu crestere copil Mariralu Mariralu Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarele probleme si pentru a rezolva cat mai corect as dori sa stiu si parerea dvs., asadar : - am o salariata care ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediou de materniatte Evelin11 Evelin11 Va rog sa imi spuneti baza legala de revenire din concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani (data nasterii copilului 15 aprilie 2010). (vezi toată discuția)