avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reluarea activitatii din concediu pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reluarea activitatii din concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani

copilul meu s-a nascut in data de 12.11.2010, cu ce data fac cererea de reluare a activitatii?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:21, 24 Octombrie 2012
va multumesc!
-va rog sa-mi spuneti daca reluarea activitatii se face cu 13.11.2012 pentru un functionar public care are un copil nascut la data de 12.11.2010?
- cerere de reluare pot sa o depun la conducerea institutiei in data de 26.10.2012 sau 29.10.2012 daca sunt functionar public? - cei de la compartimentul resurse umane din cadrul institutiei mi-au spus sa fac cerea de reluare cu data de 12.11.2012 deoarece suspendarea s-a produs conform Legii 188/1999 r , nu conform oug 148/2005.
Copilul implineste 2 ani pe 12.11.2012, e foarte clar-incepeti activitatea pe 13.11.2012. Asta spune legea.
Pentru a va muta, fie si temporar, intr-un alt compartiment , trebuie ca si dvs. sa va dati acordul scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluarea activitatii in timpul ccc cmutulescu cmutulescu am intrat în concediu de crestere a copilului din somaj, dacă mă angajez renuntând la indemnizatie (mai am 6 luni pana la incetarea concediului) ce ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare pentru concediu crestere copil Mariralu Mariralu Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarele probleme si pentru a rezolva cat mai corect as dori sa stiu si parerea dvs., asadar : - am o salariata care ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediou de materniatte Evelin11 Evelin11 Va rog sa imi spuneti baza legala de revenire din concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani (data nasterii copilului 15 aprilie 2010). (vezi toată discuția)