avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Activitate giali_gia

Activitate giali_gia

Buna ziua: As dori sa achizitionez un imobil de la o firma aflata in insolventa si m-ar interesa procedura folosita in acest caz. E obligatoriu sa aiba loc o licitatie?
Subiectul D are inchiriata o locuinta anl, iar intre timp isi achizitioneaza un apartament prin programul prima casa, fara insa a renunta la locuinta anl. In acest timp, subiectul D ia in spatiu in locuinta anl pe subiectul M caruia i-o si inchiriaza. Subiectul M are si el dosar pentru locuinta anl la primarie insa nu i s-a atribuit niciuna inca.

Intrebarea este aceasta: Ce pot face cei doi pentru ca locuinta ANL sa ii fie predata legal subiectului M? Este posibil acest lucru? Situatia actuala este legala?
Sotul meu doreste achizitionarea unui atv in vederea deplasarii la serviciu, mentionez ca este posesor al unui permis de conducere cat B. Este in regula acest lucru? daca da unde trebuie inmatriculat si ce capacitate cilindrica ar trebui sa aiba? existra vreo restrictie? va multumesc
Va multumesc pentru raspuns!
Buna seara! Din data de 28.09.2009 pana in data de 22.06.2012 am fost studenta la zi in cadrul unei facultati de stat, cu precizarea ca in data de 01.11.2011 m-am angajat cu jumatate de norma. In 13.02.2012 am ramas insarcinata, iar data probabila a nasterii este de 19.11.2012. Ar trebui in jurul datei de 17.09.2012 sa intru in concediu de maternitate insa la aceasta data nu am 12 luni de angajare in cadrul firmei.

Intrebarea mea este: Pot beneficia de concediu de maternitate si ulterior de indemnizatie? Daca da, cum si ce ar trebui sa fac?

Nelamurirea mea vine in urma citirii acestui articol: [ link extern ] >