avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate alynaelena

Activitate alynaelena

Inca ca nu am reusit...
De acum incolo cei interesati pot depune cerere pentru inscriere sau transfer in cadrul Colegiului Consilierilor Juridici Argeş .
Răspuns la discuția Program afterschool
Buna ziua
Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
O zi buna !
Buna ziua,
Fac apel la cine are cunostinte in domeniu sa ma ajute cu procedura care trebuie urmata in legatura cu un program afterschool- acte ce trebuie intocmite atat de catre scoala cat si de catre profesorul care tine orele.
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri si imi cer scuze daca am postat in mod gresit subiectul.
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri! O sa caut in continuare pana reusesc sa ma angajez undeva chiar pentru un salariu mai mic pana capat experienta si apoi o sa ma inscriu dupa angajare si in UCCJ pentru a-mi putea lua definitivatul. E un drum greu dar sunt o luptatoare.
Va multumesc inca o data pentru sfaturi si pentru incurajare!
Buna ziua! Sunt din Pitesti si am terminat anul trecut facultatea de drept, dar nu reusesc sa-mi gasesc un loc de munca in domeniu;chiar nu mai stiu unde sa caut, am dat anunturi pe site-urile de specialitate, am trimis CV-uri la diverse institutii dar nici un rezultat.Pana in octombrie anul acesta am invatat pentru examen la barou dar din nefercicire nu am reusit sa-l promovez. Daca ma poate ajuta cineva cu informatii unde sa mai apelez...Va multumesc din suflet!
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012

Format MP3. CP, CPP, CPC plus vreo 50 de subiecte importante din CIVIL si NCC. Mesaj privat cu adresa de mail. Spor la invatat.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Buna dimineata! Poti sa-mi trimiti si mie materialul pe adresa alexalinaelena@yahoo.ca? Multumesc foarte mult! Mult noroc la toata lumea, am intrat deja pe ultima suta de metri...emotii...stres...
Buna dimineata! Poti sa-mi trimiti si mie pe email materialul respectiv? Adresa este alexalinaelena@yahoo.ca.Multumesc foarte mult! Si mult noroc la toata lumea!
Si eu am depus dosarul luni dupa-amiaza la baroul Arges si nu am platit nimic.Am intrebat daca trebuie sa mai achit ceva si mi s-a spus ca nu.Secretara mi-a trecut nr de inregistrare pe dosar si am plecat.