am o proprire/venit din partea unui executor judecatoresc pentru rate neplatite la timp. creditul provine de la BC.R. In adresa este specificata suma reprezentand debitul principal, o suma reprezentand cheltuieli de executare silita (destul de mare!!!) si una reprezentand dobanda creditului acordat (foarte mare din pct meu de vedere, practic este mai mult de jumatate din suma specificata ca si debit principal, cca 60-65% !!!). Intrebarea mea, exista vre-o cale de a scapa de aceasta dobanda uriasa?
Se poate si prin Comisia judeteana? Din ce am mai citit, se pare ca aceasta nu ar avea procedura de indreptare a erorilor materiale si de rectificare a titlurilor de proprietate, care de altfel inteleg ca ar trebui data de Agentia Nationala de Cadastru.....
Buna ziua, care sunt pasii/solutiile pt a intabula un teren in conditiile in care pe titlul de proprietate figureaza ca apartinand unei parcele iar la cadastru figureaza pe alta parcela? Cei de la cadastru sustin ca e gresit titlul de proprietate si trebuie "corectat"...
Buna seara,
Pe titlul de proprietate apare terenul ca fiind pe 2 parcele, dar la cadastru, terenul apare pe alte 2 parcele. Cum pot solutiona astfel incat sa pot face intabulare?
Buna seara,
Pe titlul de proprietate apare terenul ca fiind pe 2 parcele, dar la cadastru, terenul apare pe alte 2 parcele. Cum pot solutiona astfel incat sa pot face intabulare?
dar am inteles ca sr fi aparut o lege noua sau mai degraba o ordonanta 220 pe 2013 (iertare daca gresesc...nu ma pricep) prin care s-ar putea si cu adeverinta de la consiliul local (asa cum se putea odata) doar ca inca nu ar fi posibil de pus in practica.....imi zicea cineva care se ocupa de cadastru. a si inca o lege 165 pe 2013...#-o
ma pute-ti lamuri?
in 1994 am cumparat o cladire, prin licitatie. acum, as vrea sa o intabulez, dar cel care detine terenul pe care se afla constructia, are trecut in titlu de proprietate, alta parcela fata de cea care apare in documentele de la cadastru si astfel nu pot face contractul de vanzare-cumparare la notar. cum pot rezolva situatia?
buna ziua,
sunt detinator de PFA si sunt pe cale de a infiinta si un SRL.
momentan platesc darile (impozt 16%, cas 5.5% si pensii 10.5%) aferente realizarilor de pe PFA.
intrebarea este: pot sa renunt a le mai plati pe PFA si sa le platesc ca administrator de SRL? la un salariu minim/contract de 4 ore, ar fi mai putin de plata catre stat.
multumesc.