avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate gresit

Buna seara,
Pe titlul de proprietate apare terenul ca fiind pe 2 parcele, dar la cadastru, terenul apare pe alte 2 parcele. Cum pot solutiona astfel incat sa pot face intabulare?
Cel mai recent răspuns: marrius74 , utilizator 12:39, 4 Februarie 2014
marrius74 a scris:

Buna seara,
Pe titlul de proprietate apare terenul ca fiind pe 2 parcele, dar la cadastru, terenul apare pe alte 2 parcele. Cum pot solutiona astfel incat sa pot face intabulare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprapunere terenuri marius_m@windowslive.com marius_m@windowslive.com Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea speta: Am cumparat un teren in 2005, cu cadastru si intabulat. Terenul fusese dobandit de vanzator ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare teren Anca I. Anca I. Buna ziua. Am urmatoarea situatie: un teren mostenit de la tatal meu dobandit prin retrocedare cu titlu de proprietate. Am urmat procedurile de mostenire.. ... (vezi toată discuția)
Cu sau fara instanta? sandu67 sandu67 Buna ziua. sunt in postura de a cumpara o casa cu teren.vanzatorul(sunt 2 frati), la intabulare a intampinat si descoperit cateva greseli in actele sale si ... (vezi toată discuția)