avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Titlu de proprietate gresit
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Titlu de proprietate gresit

buna ziua,

in 1994 am cumparat o cladire, prin licitatie. acum, as vrea sa o intabulez, dar cel care detine terenul pe care se afla constructia, are trecut in titlu de proprietate, alta parcela fata de cea care apare in documentele de la cadastru si astfel nu pot face contractul de vanzare-cumparare la notar. cum pot rezolva situatia?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: hgvlad , utilizator 00:58, 5 Iulie 2013
doar prin actiune judectoreasca.
dar am inteles ca sr fi aparut o lege noua sau mai degraba o ordonanta 220 pe 2013 (iertare daca gresesc...nu ma pricep) prin care s-ar putea si cu adeverinta de la consiliul local (asa cum se putea odata) doar ca inca nu ar fi posibil de pus in practica.....imi zicea cineva care se ocupa de cadastru. a si inca o lege 165 pe 2013...#-o
ma pute-ti lamuri?

multumesc
doar prin instanta in astfel de cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de proprietate valentin75 valentin75 o intrebare si sper sa primesc ajutor din partea d-vstra,daca cumpar o casa,cu cadastru si intabulare (pana aici toate bune)dar acestea fiind facute cu o ... (vezi toată discuția)
Dificultati intocmire plan cadastru dan_ionescu dan_ionescu Buna ziua..va rog sa ma ajutati sa inteleg ce se intampla si cum sa actionez in ceea ce am de facut... Detin in extravilanul orasului Topoloveni un teren ... (vezi toată discuția)
Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)