avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters264774

Activitate ContSters264774

Am intrebat daca inscrierea in registrul agricol al actului notarial de vinzare cumparare ma ajuta sa inlatur chitanta de mina . Am gasit actul inregistrat in anul 2002 . Uitasem ca afost inregistrat . Poate sa - mi rapunda cineva ?
Răspuns la discuția prezentare la proces
multumesc pentru raspuns
caliopi6 a scris:

Nu cumva a inceput sa curga cel putin din anul 2002 cind s-a facut vinzarea notarial ??Practic intre 1997 cind s-a facut chitanta ca promisiune de vinzare , si 2002 cind s-a vindut notarial , proprietarul treimii era promitentul vinzator (in cazul in care in chitanta scrie ''avans'' sau alta clauza care nu o fi fost indeplinita). In 2002 s-a incheiat actul notarial . Presupun ca atuci a luat in posesie treimea ideala a vizatorului . Iar ''stapinirea'' ''chitantistului'' a fost intrerupta de catre prorietar (spun proprietar deoarece exista cineva cu act notarial nu cu o promisiune de plata )Ce parere aveti ?
Ne edificam pe data de 23 cind merg sa vad dosarl si ce scrie in chitanta daca ea exista .

Oricum ar fi , ca exista sau nu exista acea chitanta , eu nu o recunosc in ruptul capului . Chitantistul vede el ce face cu hirtia aia . Pai ce sa mai spun ?

Cel care a cumparat de la tatal meu cu act notarial , a platit in fata notarului . Eu care cumpar de la acesta , am facut antecontract la notar si am platit avans in fata notarului . Se ce sa vezi !! Apare ''o chitanta '' dupa 15 ani . fix !! EEEEEEE NA !

Sa presupunem ca exisra nenorocita de chitanta . Eu nu am mai avut legatuta cu tatal meu inca din anul 1995 , nici nu mai stiu cind si unde l-a ingropat . Am fost alungat si haituit din casa , vai de capul meu .Nu am nici un inscris in original de la el , habar nu am unde ar fi unul in consecinta nu recunosc scrisul din chitanta , nu este scrisul lui , si gata . In concluzie ce face cu chitanta ?? NU ESTE SCRISUL LUI .

Am descoperit faptul ca aceasta cota de 1/3 figureaza ca inscrisa in REGISTRUL AGRICOL l comunei Telega cu specificatia '' proprietari pe terenul si constructiile din punctul ''AXASA'' SUNT ; N.V. , mostenitori N.C. si proprietar C.A. , cu cite o cota indiviza de 1/3 . Modificarile s-au facut conform cererilor nr.....de catre N.C. si C.A. Adica de catre noi cei care avem acte notariale . CHITANTISTII sunt mostenitorii .

Ce parere aveti despre noua mea descoperire ? Ma ajuta cu ceva la inlaturarea ''chitantei'' ???
Sa inteleg ca pe acea chitanta sunt doua semnaturi ale aceluiasi om , atit la vinzator cit si la cumparator , iar instanta i-a acordat tiltu de proprietate ??
Daca este asa , in speta asta trebuie sa ia parte si un psihiatru.
Nu cumva a inceput sa curga cel putin din anul 2002 cind s-a facut vinzarea notarial ??Practic intre 1997 cind s-a facut chitanta ca promisiune de vinzare , si 2002 cind s-a vindut notarial , proprietarul treimii era promitentul vinzator (in cazul in care in chitanta scrie ''avans'' sau alta clauza care nu o fi fost indeplinita). In 2002 s-a incheiat actul notarial . Presupun ca atuci a luat in posesie treimea ideala a vizatorului . Iar ''stapinirea'' ''chitantistului'' a fost intrerupta de catre prorietar (spun proprietar deoarece exista cineva cu act notarial nu cu o promisiune de plata )Ce parere aveti ?
Ne edificam pe data de 23 cind merg sa vad dosarl si ce scrie in chitanta daca ea exista .

Oricum ar fi , ca exista sau nu exista acea chitanta , eu nu o recunosc in ruptul capului . Chitantistul vede el ce face cu hirtia aia . Pai ce sa mai spun ?

Cel care a cumparat de la tatal meu cu act notarial , a platit in fata notarului . Eu care cumpar de la acesta , am facut antecontract la notar si am platit avans in fata notarului . Se ce sa vezi !! Apare ''o chitanta '' dupa 15 ani . fix !! EEEEEEE NA !
Pretinde ca aceasta chitanta este din 1997 ....cel care a cumparat cu act notarial , a cumparat in 2002 . Nu se poate intabula . Nu este cadastru iar abia acum am dechis actiune de partaj judiciar . Astept sa ''scoata'' ''chitanta'' si vedem ce si cum . Este posibil sa fie . Esteposibil ca tatal meu sa fi incercat sa vinda astora dae daca nu si-au dus la bun sfirsit intelegerea sa-i fi abandonat...vedem .
Carte funciara NU . Sunt 3 coproprietari cu cite1/3 . Eu am 1/3 act notarial (nu sunt amestecat in chestia cu chitanta) ,alta 1/3 ,vindut de tata unei persoane straine de famile si inca 1/3 are un var al meu(acesta invoca chitanta cum ca tata i-a vindut cu acea chitanta de mina , inainte de avinde la notariat) Eu nu am vazut chitanta(pe bune) nu stiu ce scrie daca scrie in ea . ei spun ca au chitanta din data de 13 oct1997 , iar cel care a cumparat notarial a cumparat in 2002 .Sunt interesat de aceasta speta deoarece am facut eu un antecontract notarial pe treimea asta pe care o revedica ala cu chitanta lui de mina ....care din 1997 pina acum nu a spus nimic , tata a decedat si uite situatie
:tease:
corect !!
nu se recunoaste inscrisul stop.prescriptie stop (1997 citanta -2002 cumparat act autentic stop.si sa faca ce or vrea stop.
Eu tot repet ! Nu arecalitatea de MOSTENITOR !! Omul care nu are nici o legatura cu famila , a cumparat cu act autentic ! NOTARIAL ! - vinzatorul mort -
''Repetitio mater studiorum est ''#-o