Trecere auto de pe persoana juridica pe persoana fizica: la cererea de inmatriculare ce ar trebui sa bifez? (inmatriculare,transcrierea dreptului de proprietate, eliberarea unui nou certificat ca urmare a modificarii datelor inscrise?) Si imi trebuie si copie dupa CUI firmei? Multumesc frumos!
Dacă am optat pentru 2 ani creștere copil, si legea 66/2016 s-a dat după optiunea de a sta acasă cu copilul 2 ani și aș dori sa ma întorc cu 90 de zile mai repede, însă firma nu acceptă cererea aș putea sa apelez la ITM???
Am si eu o problema!! Sunt casatorit si mi-am luat cu programul prima casa un ap cu sotia in luna decembrie 2011.Doar ca acum vrem sa divortam si a spus ca ea vrea sa pastreze apartamentul. Am fost de acord cu ea sa il pastreze numai sa imi dea jumatate din ratele platite pana acum, dar ea a zis ca nu se poate asa ceva pt ca si eu am stat in acel apartament si nu imi va da aceea suma. Este corect cum am gandit eu adica sa primesc jumatate din ratele achitate si jumatate din ce am investit si acte de apartament??Va rog frumos daca stie cineva sa imi raspunda