avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Trecere auto de pe persoana juridica pe persoana ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Trecere auto de pe persoana juridica pe persoana fizica: la cererea ...

Trecere auto de pe persoana juridica pe persoana fizica: la cererea de inmatriculare ce ar trebui sa bifez? (inmatriculare,transcrierea dreptului de proprietate, eliberarea unui nou certificat ca urmare a modificarii datelor inscrise?) Si imi trebuie si copie dupa CUI firmei? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:30, 10 Ianuarie 2023
Transcrierea dreptului de proprietate.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
latka, utilizator
Multumesc frumos! Oare nu trebuie bifat si "eliberarea unui nou certificat ca urmare a modificării datelor înscrise"??
Nu, persoanele sunt diferite si nu au intervenit modificari la masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu otto2007 otto2007 Buna seara, Imi poate spune cineva cum trebuie procedat dupa schimbarea domiciliului pentru a schimba actele masinii la noul domiciliu? (vezi toată discuția)
Certificat autenticitate rar nmele nmele Buna ziua! Daca ma prezint la RAR pentru eliberarea certificatului de autenticitate cu stopurile sparte (ambele sunt sparte pe la lateral, din spate nu se vede ... (vezi toată discuția)
Proprietar auto Ferastraoaru Ferastraoaru Buna ziua, daca ma puteti ajuta cu o parere? Acum 2 ani mi-am vandut masina dacia solenza unui domn din Curtea de Arges, am facut contract de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)