avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare domiciliu

Buna seara,
Imi poate spune cineva cum trebuie procedat dupa schimbarea domiciliului pentru a schimba actele masinii la noul domiciliu?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:17, 21 Martie 2014
Ordinul 1501/2006 privind procedura inmatricularii, inregistrarii, radierii si eliberarea autorizatiei de circulatie provizorie sau pentru probe a vehiculelor
Art. 14. -
(1) Eliberarea unui nou certificat de inmatriculare ca urmare a modificarii unor date inscrise in acesta se efectueaza in baza urmatoarelor documente:
a) cererea solicitantului;
b) cartea de identitate a vehiculului, cu modificarile tehnice operate de Regia Autonoma "Registrul Auto Roman";
c) fisa de inmatriculare a vehiculului, vizata de organul fiscal competent al autoritatii administratiei publice locale, numai in cazul modificarilor care se refera la schimbarea domiciliului sau, dupa caz, a resedintei, pentru cetatenii straini, ori a sediului in cadrul aceluiasi judet sau la schimbarea motorului cu un altul de o capacitate cilindrica diferita;
d) vechiul certificat de inmatriculare;
e) dovada platii contravalorii certificatului de inmatriculare;
f) actul de identitate al solicitantului, in original si in copie.

Gasiti informatii si aici

[ link extern ]

sau aici

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatii schimbare adresa de domiciliu looser looser In urma schimbarii adresei de domiciliu, am aflat ca exista obligativitatea de a schimba si Cartea de Identitate a autovehiculului, talonul auto si permisul de ... (vezi toată discuția)
Masini - schimbare domiciliu, schimbare certificat inmatriculare lalainicolas lalainicolas ce se intampla daca am schimbat domiciliul cu certificatul de inmatriculare al masinii,trebuie schimbat si el? (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea de 2 proprietari cu drepturi egale de proprietate pe aceeasi masina? ioanaandreea80 ioanaandreea80 Buna ziua, Ma intereseaza daca din punct de vedere legal inmatricularea unei masini pe poate face pe numele la 2 proprietari (sot si sotie) sau din punct de ... (vezi toată discuția)