avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate camylove

Activitate camylove

Răspuns la discuția Cum pot stramuta un dosar penal
Cam da, mai mult rau, poi ati scris la inceput CATRE Parchetul de pe langa ICCJ.... CERERE DE STRAMUTARE,etc?
in atentia "procurorului general",etc
Răspuns la discuția Declaratie p. vatamata
Da, sau o serioasa metoda de-a intoarce un proces penal impotriva ta...
Politistul punand intrebari te poate plictisi incontinuu ore intregi, si poate "nuanta" declaratia ta in defavoarea ta prin intrebarile puse.

Gen, daca te-a lovit cineva sa te ia cu "hai mah, niciodata nu ai mai avut asemenea probleme , nici in liceu?!" "hai mah!" .... "doamna, .... hai fiti serioasa".

Decat sa am parte de astfel de "specimene" (+am de-a face cu un politist plin de pile) mai bine "tac" si depun probe la dosar si ma rezum la o plangere penala de maxim 1 pagina

In fine am citit aici pe forum ca nu e neaprat nevoie, sa te prezinti ca p. vatamata la un proces penal... si nici nu esti sanctionat daca, ca si p. vatamata nu te prezinti la politie, parchet sau judecatorie.

E adevarat?
Răspuns la discuția Cum pot stramuta un dosar penal
Plangere la procurorul general...
Este adevarat ca poti ca si parte vatamata doar sa depui plangerea prealabila si sa ceri judecarea in lipsa, astfel sa nu ti se mai ia declaratie la parchet sau sa mergi in fata instantei?
Persoanei nu, politiei da, daca a fost suficient de destept incat sa depuna plangere penala la politie pe "autor necunoscut" si sa-i lase pe ei sa-l gasesc pe vinovat.

Adica eu asa as face, pe civil ... sa ceri tu toate proble, ala zice "nu am fost eu"!
Răspuns la discuția Amenintari cu moartea pe internet
Ma scuzati ca intervin , dar se ocupa politia de asa ceva? in Cate cazuri politia intervine?
Răspuns la discuția Audiere - probleme de sanatate
In baza carui articol/lege se intemeiaza cererea?
Politie
Picior rupt.
In functie de ce va declara cel care v-a lovit la usa...

Daca minte, 0 lei amenda, fiind vorba de cuvantul dvs. contra cuvantului lui.

Daca nu , cu 5 zile, poate el nu vroia sa va rupa degetele cand a tras de usa? Cred ca procurorul va zice "lipsa pericolului social',etc