doresc sa va spun ca incontinuare nu am primit nici un mail la alertele create cu toate ca am intrat pe alerte am debifat abonarile si apoi am bifat la loc.
In primul rand, doresc sa va multumesc pentru ajutor, ne sunteti de mare folos in lamurirea problemelor pe care la intampinam.
Sotul meu are un PFA- deratizare dezinsectie si nu este platior de TVA.
Pana anul acesta a platit inpozitul pe venitul net.
Nu suntem lamuriti cu noua lege; cum vom plati impzitul din februarie anul acesta?
Buna ziua, sotul meu are un pfa infiintat in 2006, pana acum a avut contract cu Casa de pensii, si a platit trimestrial contributia aferenta conform contractului.
Doresc sa va intreb; acum trebuie sa depuna declaratia 600?
Am fost la casa de pensii, mi-a primit dosarul copiilor dar mi-au spus ca nu se stie daca vor primi pensie, deoarece(acum am vazut si eu) tatal decedat a avut pe cartea de munca un an si 3 luni de cotizare, cu toate ca atunci cand am primit rasunsul de la d-stra, am fost la casa de pensii sa ma interesez ce acte trbuie la dosar mi s-a spus ca nu mai conteaza stadiu de cotizare si vor primii 350 lei fiecare copil.
Oare au sansa acesti copii?
Va scriu in numele a 4 copii minori care au ramas orfani de tata in urma sinuciderii acestuia.
Tatal decedat avea vechime trecuta pe cartea de munca decat 8 ani; este decedat din 2007, anul acesta ar fi inplinit 60 de ani iar mama nu a lucrat nicaieri si nu a beneficiat si nu beneficiaza se ajutor social.
In toata aceasta perioada acesti copii nu au primit nici un ajutor de nicaieri din partea autoritatilor decat alocatia de stat.
Au dreptul acesti copii la o pensie de urmas sau un ajutor social?
Va rog din suflet sa ma ajutati s-ai ajut.