avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate salontanul

Activitate salontanul

Multumesc! M-am dumirit si asa voi face. Sa fiti sanatos!
Va multumesc!
Multumesc! Mai astept raspunsuri si de la avocati.
Buna ziua! Mi-am dat demisia din functia de presedinte de asociatie de proprietari. Nimeni nu vrea sa preia functia. Daca imi schimb domiciliul (potrivit legii nu pot fi presedinte daca nu fac parte din asociatie) si refuz primirea venitului ce-l primesc prin contract, ce se poate intampla? Ar trebui sa chem asociatia in instanta pentru a lua act de mutarea mea? Care ar fi consecintele juridice? Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc!
L-am gasit. Este! Urmatorul pas? Chiar n-as dori sa merg direct in instanta.
Buna ziua! Am platit (anul trecut) un avocat cu 1500 lei sa-i faca un dosar unui rau-platnic al asociatiei. El zice ca l-a facut si l-a depus la judecatorie. pe site-ul judecatoriei nu apare nimic! De catva timp nu-mi mai raspunde nici la telefon, nici pe Whatsapp. Pe Whatsapp se vede ca a vazut mesajul. Cui poate fi reclamat avocatul inainte de a merge in instanta? Cu multumiri, Sorin!
Multumesc dar eu vorbeam de situatia generala! Adica pentru plata unei facturi trebuie dovedit ca s-a executat o activitate. Asa oricine poate sa emita o factura si eu trebuie sa o achit?
Buna ziua,
Sunt presedintele (nou ales) al unei asociatii de proprietari. Intampin o problema cu gunoiul menajer. Ni s-a trimis o adresa (de la furnizorul de servicii, AVE) prin care se solicita participarea cuiva din asociatie la ridicarea deseurilor menajere. Ne-am gandit ca este o idee buna si amfost de acord cu asta. M-au chemat o data si... pauza. Contabila spune ca potrivit legii contabilitatii ar trebui sa refuze plata facturilor daca cei de la AVE nu au dovada acceptului colectarii gunoiului (un bon semnat de mine). Poate cineva sa ma ajute cu acesta situatie specificandu-mi legea unde scrie asta? Cu multumiri anticipate, Salontanul.
Va multumesc