La inceputul lunii Decembrie 2014 am fost retinut de catre organele de politie din afara Bucurestiului pentru vinderea unor obiecte electronice fara a avea acte doveditoare provenientei acestora.Ulterior mi-au dat drumul deoarece nu prezentam un pericol,dar urma cercetarea mea penala.Tin sa mentionez ca acestia mi-au retinut bunurile personale:telefon,care am acte doveditoare de provenienta,ipod,casti.Politia a spus ca urmau sa le cerceteze sa vada daca nu sunt cumva furate dar le-am adus actele si au spus ca acestea se pot face foarte usor in photoshop,in rest nu mi le-au dat nici in clipa de fata.Ce pot face ca sa intru in posesia lor,am tot sunat pe agentul de politie care se ocupa de caz,si acum nu mai doreste sa raspunda la telefon,nici la sectie nu e de gasit.
Astept raspuns.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,am si eu o nelamurire La inceputul acestei luni cei de la politia din afara Bucurestiului mi-au retinut bunurile personale:telefon,casti,ipod.Pe motiv sa vada daca nu sunt furate. Ulterior mam prezentat la sectie cu acte doveditoare ca am factura si garantie,dar nu sunt pe numele meu sunt pe numele unei firme. Agentul mia spus cum ca acele acte se pot face in photoshop,dar eu nu cred deoarece are stampila ,semnatura etc. Va rog frumos sa imi spuneti cum sa procedez,deoarece au trecut mai bine de doua saptamani si nici un rezultat,sustinand ca ma vor contacta ei.
de curand un coleg al meu de munca a fost pus sa-si dea demisia din cauza unor probe irelevante(conducerea banuiau persoana sau persoanele)
sa aflat disparitia unui produs din incinta firma astfel suspectand mai multe persoane care si acest coleg al meu,au urmarit filmarile video din acele zile de disparitie,facandu-se de asemenea o ancheta interna si aducerea testului poligraf ,neavand cunostinta drepturile acestuia acesta si-a dat acordul pentru supunera la testul poligraf.
mentionez ca e fire cam emotiva si din spusele lui nu iau aratat rezultatul testului,si cica ar fi picat la o intrebare complet irelevanta
dupa mai multe zile de investigatie au ajuns la concluzia ca trebuia sa isi dea el demisia ,iar in ziua demisiei a fost supus presiuni(ca mergem mai departe la procedura penala,etc)
este ok cum a procedat firma aceasta???