avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retinere bunuri personale.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Retinere bunuri personale.

La inceputul lunii Decembrie 2014 am fost retinut de catre organele de politie din afara Bucurestiului pentru vinderea unor obiecte electronice fara a avea acte doveditoare provenientei acestora.Ulterior mi-au dat drumul deoarece nu prezentam un pericol,dar urma cercetarea mea penala.Tin sa mentionez ca acestia mi-au retinut bunurile personale:telefon,care am acte doveditoare de provenienta,ipod,casti.Politia a spus ca urmau sa le cerceteze sa vada daca nu sunt cumva furate dar le-am adus actele si au spus ca acestea se pot face foarte usor in photoshop,in rest nu mi le-au dat nici in clipa de fata.Ce pot face ca sa intru in posesia lor,am tot sunat pe agentul de politie care se ocupa de caz,si acum nu mai doreste sa raspunda la telefon,nici la sectie nu e de gasit.
Astept raspuns.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Confiscare telefon dragossion dragossion Buna ziua! Va deranjez si eu cu o nelamurire. Am cumparat de pe internet un telefon de la un baiat cu accesorii cutie si tot ce trebuia la el inafara de ... (vezi toată discuția)
Retinere bunuri personale pentru verificari- cum sa procedez? hyduc80 hyduc80 Buna ziua,am si eu o nelamurire La inceputul acestei luni cei de la politia din afara Bucurestiului mi-au retinut bunurile personale:telefon,casti,ipod.Pe ... (vezi toată discuția)
Declaratie politie pentru casetofoane gasite in porbagajul masinii sarsyn2o sarsyn2o Buna seara Sambata seara in jurul orei 18 am imprumutat masina personala , varului meu, acesta a plecat cu masina la mama sa ii duca ceva la locul de munca ... (vezi toată discuția)