avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retinere bunuri personale pentru verificari- cum sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retinere bunuri personale pentru verificari- cum sa procedez?

Buna ziua,am si eu o nelamurire La inceputul acestei luni cei de la politia din afara Bucurestiului mi-au retinut bunurile personale:telefon,casti,ipod.Pe motiv sa vada daca nu sunt furate. Ulterior mam prezentat la sectie cu acte doveditoare ca am factura si garantie,dar nu sunt pe numele meu sunt pe numele unei firme. Agentul mia spus cum ca acele acte se pot face in photoshop,dar eu nu cred deoarece are stampila ,semnatura etc. Va rog frumos sa imi spuneti cum sa procedez,deoarece au trecut mai bine de doua saptamani si nici un rezultat,sustinand ca ma vor contacta ei.
Cel mai recent răspuns: ariss88 , utilizator 23:32, 18 Decembrie 2014
aveti un inscris care sa ateste aceasta ridicare de obiecte? in ce context s-a facut aceasta? sunteti cercetat pentru savarsirea vreunei infractiuni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere bunuri personale. hyduc80 hyduc80 La inceputul lunii Decembrie 2014 am fost retinut de catre organele de politie din afara Bucurestiului pentru vinderea unor obiecte electronice fara a avea ... (vezi toată discuția)
catre politia rutiera a municipiului targu-mures gsmbarany gsmbarany PLANGERE In data de 25.08.2009, ma aflam la domiciliu mai sus mentionat, iar in jurul orei 15:00 am fost cautat de un echipaj de politie format ... (vezi toată discuția)
Instiintare stanescucristiana stanescucristiana Buna seara.Am primit o instiintare incompleta Rubricile in atentia (nume,prenume,functia,domiciliu/resedinta/sediul), si la agent insarcinat cu inmanarea ... (vezi toată discuția)