avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instiintare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Instiintare

Buna seara.Am primit o instiintare incompleta
Rubricile in atentia (nume,prenume,functia,domiciliu/resedinta/sediul), si la agent insarcinat cu inmanarea ,semnatura sunt completate ,si semnate cu scris indescifrabila de aceeiasi persoana.
Rubrica nr. dosar ,al... nu este completata.
la ( anul,luna,ziua).7-4.Singura rubrica care apare descifrabila este ora.Nu are stampila.
Unde ma adresez ca sa aflu nr.dosarului , daca pe instiintare nu apare numele meu?Este infractiune de retinere de corespondenta,abuz din partea agentului judiciar si a celui postal?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:01, 28 Mai 2015
Antetul instantei este tiparit >> se vede.
Intrati pe portalul instantelor (Ecris) [ link extern ]
Dati cautare dupa numele Dvs.
Este o instiintare din partea unei sectii de politie,fara adresa,pentru" inmanarea citatie ".
Contactati atunci acea sectie de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate proces verbal inmanare citatie eugen82 eugen82 Intr-un dosar care se judeca de urgenta cu citarea partilor am aflat abia ulterior pronuntarii ca s-a judecat , din Ecris. Solutia imi este defavorabila, nu am ... (vezi toată discuția)
Citatie suspecta zugu zugu Buna ziua, Un politist de la sectia de politie de care apartin mi-a inmanat personal o citatie cu data de azi. Citatia arata cam asa (unde e text intre ... (vezi toată discuția)
Citatie de la tribunal ... Adevar1 Adevar1 Buna ziua, Am primit recent următoarea citatie de la Tribunal. Pana acum cazul era in Apel. Eu fiind apelant. C I T A Ţ I E Stimată ... (vezi toată discuția)