Intr-un dosar care se judeca de urgenta cu citarea partilor am aflat abia ulterior pronuntarii ca s-a judecat , din Ecris. Solutia imi este defavorabila, nu am prezentat aparari,nu s-au pus concluzii, judecatoarea nu prea a inteles, a judecat singura pentru ca nici celelalte parti nu s-au prezentat.
Consultând dosarul am constatat ca exista un proces-verbal de inmanare prin agent procedural conform caruia:
- data inmanarii citatiei ar fi fost cu doua zile inainte de termen
- nu este trecuta ora
- numele si prenumele agentului procedual sint trecute indescifrabil
- se mentioneaza la destinatarul... sint absenti iar actele au fost depuse la cutia postala
- exista o semnatura - a agentului
In realitate nu s-a prezentat nici un agent, la domiciliu este in permanenta o persoana. Nici la cutia postala nu s-a depus nimic, primesc toate corespondenta fara probleme, este un bloc mic cu interfon si nu se fura nimic.
In apel vreau sa invoc lipsa citarii, dar citind art.163 C.pr.civ. ar reiesi ca asta este procedura, desi nu este corect. Trebuie sa ma inscriu in fals?
Pot sa invoc nulitatea procesului verbal conform art.164 alin.3 pentru nerespectarea cerintei de la art.164 alin.1 lit.a privind lipsa mentionarii orei intocmirii p.v.?
Judecata fara citare
lazu
Buna ziua. Am fost chemat in judecata de catre asociatia de proprietari printr-o actiune introdusa in noiembrie 2014. Stiu despre proces de pe portal just si ... (vezi toată discuția)