avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie Politie pentru casetofoane gasite in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie Politie pentru casetofoane gasite in porbagajul masinii

Buna seara

Sambata seara in jurul orei 18 am imprumutat masina personala , varului meu, acesta a plecat cu masina la mama sa ii duca ceva la locul de munca deoarece eu nu puteam conduce, s-a intors dupa care a mai plecat odata pe la ora 02 00 cu un prieten comun cateva statii de casa , sa isi cumpere ceva de mancare, pe drum in timp ce se ducea la fast food a soft oprit de o patrula a politiei, (nu rutiera) i-au cerut actele si pentru ca masina este inmatriculata in alt stat au perchezitionat portbagajul. In portbagaj eu detineam 2 casetofoane antice pe care le schimbasem de pe alte masine pe care le conduc si le depozitasem in aceasta masina. Mentionez ca nu sunt functionale dar nici nu am dorit sa le arunc la momentul respectiv. Domnii de la politie i-au dus la sectie pe varul si prietenul meu sa dea declaratie cu privire la acele casetofoane, au fost pusi de catre agenti sa ma sune la 3 00 dim sa ma prezint sa dau o declaratie pe propria raspundere ca sunt ale mele. M-am prezentat le-am dat declaratia le-am spus ca sunt ale mele si de unde le aveam, le-am spus si cum a ajuns masina la cei doi etc. Cei de la politie au pastrat casetofoanele pentru ceva cercetari am inteles de la dansii. Intrebarea mea este :
Sunt oare cercetat pentru ceva si au fost oprite ca probe?
Nu m-i sa adus la cunostiinta ca as fii acuzat de nimic, s-a motivat ca asa cere regulamentul!
Mi-au transmis ca voi fii sunat sa merg sa le ridic de la sectie zilele urmatoare?
Ce sfaturi imi dati ? Sa merg eu acolo sa verific care este situatia? Sau asta e procedura si cel mai bine este sa astept sa fiu sunat ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:44, 16 Decembrie 2014
De cativa ani nu se mai fura casetofoane.
Dvs. stiti ce e cu ele...
Sunt proprietate personala dar nu am facturi pentru ele, nu e nimic ilegal din pct meu de vedere. Nu s-a furat nimic doar ca le depozitam in portbagajul masinii mele.
In acest caz nu aveti probleme.
doar daca ar fi furate ar fi probleme.
Dar...cum ziceam de multi ani nu se mai fura casetofoane...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat pt a-mi lua un stres Radu87 Radu87 Pe data de 11.08.2013, m-am dus cu un cuplu ( fata ( A ) + baiat ( B ), necasatoriti ), cu masina mea personala la o cabana pe munte. Ajunsi la ... (vezi toată discuția)
Mai castiga in instanta? Alexandru Alecs Alexandru Alecs Buna ziua. Am fost amendat pentru o fapta pe care nu am comiso, dar am semnat PV si am scris \" sunt de acord si regret fapta, nu am mentiuni\". Sa va spun ... (vezi toată discuția)
Alcolemie:( mariobucaresti mariobucaresti Buna ziua, de 2 ani nu am permis,am o alcolemie de 0,88 este mai complicat , ma poate ajuta cineva , povestea incepa asa , intr-o seara stateam cu niste ... (vezi toată discuția)