avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mai castiga in instanta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mai castiga in instanta?

Buna ziua. Am fost amendat pentru o fapta pe care nu am comiso, dar am semnat PV si am scris " sunt de acord si regret fapta, nu am mentiuni".
Sa va spun despre ce e vorba. intr.o seara ma sunat un prieten sa il ajut cu masina sa duca unui baiat niste caini ogari si un dispozitiv de luminat cu acumulatori, eu i-am spus ca il ajut si am plecat la baiatul respectiv, in localitate am oprit in apropierea celui ce trebuia sa ii ducem caini si in acel moment a aparut politia, ei au oprit la noi cerandu-mi actele iar eu le-am inmanat actele fara nici un fel de opunere, dupa cateva momente au cerut sa deschid portbagajul si atunci au vazut ca am acei caini acolo, ei ne-au luat la sectie iar acolo ne-au cerut imediat sa inchidem telefoanele mobile si ne-au dat afara din acea camera ei scriind ce au vrut in declaratie, dupa care ne-au chemat inauntru pentru a semna declaratia si atunci politistul m.a intrebat daca mai citesc declaratia fiind speriat am tacut un moment in care politistul zicand "lasa ca iti zic eu in mare" si el mia citit ce a vrut de acolo facanduma sa inteleg ca sunt vinovat ca am fost surprins cu caini in masina iar apoi m-au dat afara din nou, dupa aproximativ 15 minute m-au chemat inauntru cerandu-mi sa semnez amenda iar eu fiind in continuare speriat am intrat si nu am cerut sa citesc amenda deoarece politistul tine-a mana in asa fel in cat nu puteam sa citesc nimic iar atunci mi-a spus sa scriu ce v-am spus si mai sus, adica "sunt de acord si recunosc fapta, nu am mentiuni". dupa care ne-au trimis acasa spunandu-ne sa nu mai trecem niciodata prin acea localitate ca voi ramane si fara permis. iar cand am citit amenda scrie pe ea ca am fost prins pe fondul de vanatoare, in afara cailor de circulatie ceea ce nu este adevarat.
Mai pot castiga in instanta daca nu am alti martori decat cei care erau cu mine?

Alte discuții în legătură

Contestarea unei amenzi de viteză 07stefan 07stefan Conducând seara pe traseul Buzău-Brașov ,din sens opus ,s-a aprins girofarul poliției cu două fleşuri unul după celălalt. Am oprit pe dreapta aproape ... (vezi toată discuția)
Declaratie mincinoasa mihaela89 mihaela89 Ce se intampla daca un martor care a dat o declaratie la politie a zis o chestie iar la tribunal knd a fost intrebat daca isi mentine declaratia a zis \"da\" , ... (vezi toată discuția)
Minorul si legea Giix Giix Bună seara!Luni(13.11.2017)cand am venit de la şcoală,în fața blocului meu era parcată o maşină şi înăuntru era un câine.M.am oprit şi m.am uitat ... (vezi toată discuția)