avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate IM12

Activitate IM12

Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Gresit. Raspuns corect: a) si b)
Partea vatamata nu mai exista in procesul penal. Persoana vatamata poate fi subiect activ daca nu se constituie parte civila.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
haideti sa revenim la oile noastre....

P.S. Oare hipsterii asculta Bach? :))
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
catalin1980 a scris:

abcl a scris:

Razvan Dinca este bun (contracte civile)? Ce parere aveti?



De ce nu cumperi,ce cumpara toti?Daca ai fost atent,s a specificat aici care-s participantii la alcatuirea grilelor.Daca tu vrei sa cumperi no name-uri ai institutului(eu unul n am auzit de el),e alegerea ta,dar s ar putea sa ai la sfarsit neplaceri...


e cel mai bun curs de contracte speciale de pe piata. Dupa el au invatat 5 colege care au dat anul acesta examen de admitere INM si au trecut mai departe.Razvan Dica e unul dintre cei mai respectati profesori, e fostul partener de la Stoica si Asociatii, acum fondator la propria-i societate, cel mai bun avocat pe proprietate intelectuala din Romania si foarte apreciat in afara tarii. E un pedagog excelent. La noi la Universitate (Bucuresti) e cel mai apreciat profesor de dr civil tocmai pt ca pune in discutie adevarate probleme de drept. Dc aveti ocazia sa participati la un curs de-al lui, profitati de ea!
am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM.
Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, concursurile fiind diferite.
recunoasterea si inregistrarea la oficiul de stare civila ca fiind o persoana divortata.
1 fiind cetateni americani
2 fiind o hotarare pronuntata in SUA
3 fiind o hotarare privind statutul personal al acestora

sunt indeplinite toate conditiile, totusi cei de la serviciul de stare civila nu recunosc aplicabilitatea art. 1094...
Buna ziua. In cazul in care casatoria a fost incheiata in SUA iar divortul a fost efectuat tot in SUA, mai e necesara parcurgerea procedurii de exequator pentru recunoasterea efectelor hotararii de divort pronuntata in strainatate sau opereaza recunoasterea de plin drept?
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
eu dau pentru prima data in 2014, insa din experienta prietenilor pot spune ca difera de la caz la caz. Unii au inceput pregatirea prin ianuarie, cate 10 h/zi si au intrat, altii au invatat 2 ani si tot n-au intrat...
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Am dubii cu privire la noile coduri (penal&procedura penala). Personal recomand sa se studieze dupa vechile coduri urmand ca din momentul in care se va afisa tematica sa ne insusim doar acele mici institutii care se vor da dupa noile coduri.