avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate elena0417

Activitate elena0417

azi am fost amendat pentru depasirea vitezei in localitate.
nu cred k am avut 71km/h pentru k eram incadrat intre doua tiruri. politia a spus k cel din spatele meu care era la aprox 5 m distanta a avut 67 km/h.
am solicitat proba si am fost refuzat.
in timp ce eram oprit cu masina si mi se intocmea procesul verbal a venit masina cu radarul(dacia logan rosu) a stat aprox 5 minute apoi a plecat intorcand masina in curba pe linie continua iar eu am atras atentia celor trei politisti( care intocmeau procese verbale) ca pentru colegul lor politist este o alta lege, el avand voie sa incalce linia continua si in curba de fata cu ei??????????????
acest lucru l-am mentionat si in procesul verbal.
va rog sa-mi spuneti ce sanse am in instanta ptr contestarea pv
mentionez si ca in josul paginii numele meu de familie este gresit.
va multumesc
Răspuns la discuția mostenire
multumesc pentru raspuns
Discuție mostenire
buna ziua,
suntem 3 frati si mama vrea sa-mi dea mie apartamentul. ce acte ar trebui facute ca dupa ce mama nu va mai fi fratii mei sa nu aiba nici un drept dar nici sotul meu legitim sa nu aibe nici un drept asupra acestei proprietati( este o casnicie esuata dar nu pot divorta)
Răspuns la discuția taxa auto
multumesc, procesul cat dureaza aproximativ? eu nu vreau sa platesc aceea taxa k sa o recuperez cand o sa-si aduca ei aminte......
multumesc f mult pentru raspuns. voi merge la un avocat si sa speram k pana atunci nu vor vinde apartamentul
este contract de intretinere, deci nu se mai poate face nimic?
multumesc
Discuție mostenire
buna ziua,
in data de 12 februarie a murit socrul meu iar 3 zile mai tarziu(15 februarie) a murit soacra mea. dupa mormantare am aflat ca socrii mei au facut un act de intretinere in 1995 pentru cumnata mea. aceasta s a inscris pe baza acelui act la cartea funciara dar apartamentul a ramas tot pe numele socrilor mei.
noi mai avem vre o sansa sa primim ceva din acel apartament sau nu?
va multumesc
Discuție taxa auto
buna ziua,
as dori si eu sa inmatriculez o masina si nu as vrea sa platesc taxa auto.
ce trebuie sa fac si daca am sanse reale sa o inscriu fara
multumesc