avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua,
in data de 12 februarie a murit socrul meu iar 3 zile mai tarziu(15 februarie) a murit soacra mea. dupa mormantare am aflat ca socrii mei au facut un act de intretinere in 1995 pentru cumnata mea. aceasta s a inscris pe baza acelui act la cartea funciara dar apartamentul a ramas tot pe numele socrilor mei.
noi mai avem vre o sansa sa primim ceva din acel apartament sau nu?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: elena0417 , utilizator 18:23, 19 Septembrie 2012
Inscrierea in cartea funciara a numelui cumnatei de nota ca este proprietara acelui imobil si numai persoanele decedate puteau sa anuleze contractul de inchiriere pentru neindeplinirea sarcinilor
~ Conținut șters la cerere ~
este contract de intretinere, deci nu se mai poate face nimic?
multumesc
multumesc f mult pentru raspuns. voi merge la un avocat si sa speram k pana atunci nu vor vinde apartamentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune la notar fodoretelkaeva fodoretelkaeva A-s dori un raspuns la nelamurirea mea: sotul meu a murit in 24 Feb.2o12. In luna iulie sunt citata la succesiune la notar ca mostenitoare dupa sot. la ... (vezi toată discuția)
Casa mostenire fodoretelkaeva fodoretelkaeva Bună seara, aş dori un răspuns la următoarea problemă. în anul 1993 s-a început contruirea unui garaj în curtea casei socrilor-pământul ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezolva problema unui mosteniri carmen silva carmen silva buna ziua, sotul meu mai are un frate.Socrii care sunt in viata au o vila care urmeaza sa ramana sotului meu deoarece cumnatul a primit un apartament. ... (vezi toată discuția)