avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

buna ziua,
as dori si eu sa inmatriculez o masina si nu as vrea sa platesc taxa auto.
ce trebuie sa fac si daca am sanse reale sa o inscriu fara
multumesc
Cel mai recent răspuns: elena0417 , utilizator 18:28, 19 Septembrie 2012
Mergeti la serviciul inmatriculari auto si solicitati inmatricularea, serviciul auto va cere dovada de achitare a taxei, nu o aveti, vi se refuza inmatricularea autoturismului, iar dumneavoastra formulati cerere de chemare in judecata impotriva serviciului de inmatriculari auto pe motiv ca va solicita plata unei taxe ilegale. Instanta se va pronunta si va dispune, probabil, inmatricularea fara plata taxei.
Ca si sanse depinde de instanta.
Da,inca este cale de facut!Dar,se recupereaza dupa proces!Bafta!#-o
multumesc, procesul cat dureaza aproximativ? eu nu vreau sa platesc aceea taxa k sa o recuperez cand o sa-si aduca ei aminte......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto,fara taxa de poluare ? gigelas gigelas Buna ziua, Am o autoutilitara,adusa din Germania. Vreau sa o inmatriculez in Romania. Pot solicita Tribunalului sa pronunte o hotarare in sensul obligarii ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de poluare nikku_suteu nikku_suteu Daca platesc taxa auto care ma costa in jur de 14400 RON pot sa o recuperez intr-un final? potrivit unor informatii de la biroul ''contencios' sau nu mai retin ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ionuttiron ionuttiron vreau sa cumpar un renault laguna din 2001 si doresc sa-l inmatriculez fara sa platesc taxa auto ce trebuie sa fac . recomandati-mi un avocat (vezi toată discuția)