Am avut incheiat cu niste chiriasi un contract de inchiriere pana la 01 01 2005. Incepand cu a doua zi acestia stau fara nici un act in spatiul meu. Am refuzat sa le mai prelungesc contr. de inchiriere si nici nu le-am mai luat chirie. In cursul anului 2006 am facut doua somatii (nu prin executor judec.) prin care le puneam in vedere sa elibereze spatiul.
Am facut o actiune in evacuare, insa nu prea am motivat-o in drept pt. ca nu cred ca mi se aplica legea locuintei L114/1996. Sunt pers juridica privata.
Credeti ca este oportuna o Plangere penala -tulburare de posesie?
buna ziua
Credeti ca este ilegala pensionarea unui salariat care indeplinewste conditiile de pensionare anticipata, in conditiile in care salariatul a fost instiintat ca indeplineste conditiile de pensionare anticipata.
Chiar nimeni nu a sesizat prevederea art. 152, care spune ca prevederile art. 137.1 alin3 si 153.12 se aplica si directorilor? Cu alte cuvinte si directorii vor avea CIM suspendat si vor incheia o asiguare de raspundere civila?
Ce parere aveti?
ce parere aveti de statutul directorilor? Se pare ca acestia nu vor mai avea contract de munca!!!! Vor avea mandat, la fel ca si administratorii.
Legea nu este foarte clara, ce vor avea contr. de management sau administrare?
ce parere aveti de statutul directorilor? Se pare ca acestia nu vor mai avea contract de munca!!!! Vor avea mandat, la fel ca si administratorii.
Legea nu este foarte clara, ce vor avea contr. de management sau administrare?