avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

Am avut incheiat cu niste chiriasi un contract de inchiriere pana la 01 01 2005. Incepand cu a doua zi acestia stau fara nici un act in spatiul meu. Am refuzat sa le mai prelungesc contr. de inchiriere si nici nu le-am mai luat chirie. In cursul anului 2006 am facut doua somatii (nu prin executor judec.) prin care le puneam in vedere sa elibereze spatiul.
Am facut o actiune in evacuare, insa nu prea am motivat-o in drept pt. ca nu cred ca mi se aplica legea locuintei L114/1996. Sunt pers juridica privata.
Credeti ca este oportuna o Plangere penala -tulburare de posesie?

mersi anticipat pt. raspuns
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 12:23, 23 Septembrie 2007
de ce nu astepti fianlul de la evacuare? si gresit ca nu le-ai luat banii de chirie...pana la urma ei folosesc acel bun......solicita in instanta plata pana la iesirea din imobil...din urma.....poti si plangere penala dar daca sunt destepti pot suspenda evacuarea cu penalul.......mai bine astepti finalul si apoi....
yde cititi mesajul privat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de chiriasi rauvoitori Rmilitaru Rmilitaru Buna ziua Am o casa in Timisoara, care pana in iunie 2012 a fost inchiriata cu contract unei familii; datorita restantelor mari la chirie, nu am mai prelungit ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias la expirarea contractului marginean Georgeta marginean Georgeta La 01.04.2010 expira contractul de inchiriere . Eu persoana fizica, chiriasul societate comerciala. L-am notificat de prin august ca nu-i mai prelungesc ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie edward_zone edward_zone Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri. Am avut un contract de inchiriere cu o firma pentru un spatiu comercial, eu persoana fizica. Chiriasul nu a platit ... (vezi toată discuția)