avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate andreyuta

Activitate andreyuta

Răspuns la discuția Contracte de colaborare
Ok, si atunci ma puteti ajuta cu un model de contract de cesiune dda?
Si in acest caz mai se aplica " angajatiilor" regulamentul de ordine interioara si se pot sanctiona acestia daca nu isi fac treba cum trebuie?:-/:-/
Discuție Pensii private
Directorul general al societatii la care lucrez vrea sa ofera o facilitate angajatilor, din prisma faptului prin care maine va trebui sa ma intalnesc cu o doamna de la o societate ( de exemplu Ing ) cu care va trebui sa discut despre aceste " contracte de pensii private pentru angajati "
Bineinteles ca ( cred eu ) facilitatea angajatului este ca va plati mai putin la stat?
Dar pentru angajat care sunt dezavantajele si avantajele acestui lucru?
Dar pentru angajator?
Daca angajatul pleaca din firma ce se intampla mai departe????
Care este procedura legala de sanctionare a unui angajat?
Stiu ca se face pentru prima oare un avestisment verbal, dupa aceea cel scris, convocarea..., procesul verbal, etc....
Dar multi dintre angajatii nostri nu isi repecta atributiile si sarcinile...la care......directorul general imi tot spune sa le fac sanctiuni salariale....exista un model, si care sunt pasii de urmat pentru ca sanctionare sa fie legala.....
Se sanctioneaza cu ? % din salar......????
Lucrez la un ziar, care si-a inceput activitatea doar din luna noiembrie.
Avem reporteri care sunt platiti pe baza de articol scris.
Am cazut de comun acord ca nu se vor face contracte de munca, deoarece ei mai lucreaza si la alte ziare, si am vrea sa lucram cu ei pe baza de contract de colaborare. Ce implica acest contract de colaborare din partea " angajatorului:?
Ar putea cineva sa ma ajute cu un model de contract de colaborare????
E legal ca toti reporterii sa fie " incadrati " cu contract de colaborare???

Lucrez la un ziar, care si-a inceput activitatea doar din luna noiembrie.
Avem reporteri care sunt platiti pe baza de articol scris.
Am cazut de comun acord ca nu se vor face contracte de munca, deoarece ei mai lucreaza si la alte ziare, si am vrea sa lucram cu ei pe baza de contract de colaborare. Ce implica acest contract de colaborare din partea " angajatorului:?
Ar putea cineva sa ma ajute cu un model de contract de colaborare????
E legal ca toti reporterii sa fie " incadrati " cu contract de colaborare???

Răspuns la discuția Modificare functie
Ok, si atunci ce fel de functie as putea sa-i dau?
Am un angajat care era incadrat in cim cu perioada determinata pe functia de reprezentant comercial. Acum trebuie sa-i fac act aditional pentru modificare contractului de la perioada determinata la perioada nedeterminata,................dar trebuie sa-i schimb si functia de la reprezentant comercial la ...............administrator.......E legal??? si ce modificari implica din punct de vedere legal in cadrul societatii ???:P