avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare functie

Am un angajat care era incadrat in cim cu perioada determinata pe functia de reprezentant comercial. Acum trebuie sa-i fac act aditional pentru modificare contractului de la perioada determinata la perioada nedeterminata,................dar trebuie sa-i schimb si functia de la reprezentant comercial la ...............administrator.......E legal??? si ce modificari implica din punct de vedere legal in cadrul societatii ???:P
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:20, 6 Decembrie 2006
administratorul nu are contract de munca,
administratorul este trecut in actul constitutiv al ocietatii.
Ok, si atunci ce fel de functie as putea sa-i dau?
director?
orice functie de fapt, totul depinde cum va fi fisa postului. :)
decide intai ce va face acest om in continuare si apoi cauta in COR ceve ce este cel mai apropiat ca definitie in COR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim acte aditionale functii de conducere deea_nov deea_nov V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta in urmatoarea problema. Actele aditionale ale directorilor trebuie semnate de administator? este specificat undeva ... (vezi toată discuția)
Codul muncii laura57 laura57 buna ziua! Va rog sa ma ajutati in clarificarea urmatorului aspect legat de actul emis la incadrare in urmatoarea situatie: Un salariat al unitatii ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva - dosar instanta Andreiiug Andreiiug Buna ziua. As dori sa stiu ce sanse am daca ajung in instanta pe urmatoarea speta: (pot oferi mai multe informatii in privat): Pe 01.09.2018 am fost trecut ... (vezi toată discuția)