Ma intereseaza sa aflu primul termen de judecata, deoarece nu mai locuiesc la acea adresa si nu pot primi citatia. Doream sa stiu doar daca pot studia personal dosarul, care presupun ca este arhiva noua.
Buna ziua!
Am depus un dosar pentru pensie de intretinere. Dupa aproximativ o saptamana, am primit o instiitare precum nu corespund articolele din codul civil in baza carora s-a intocmit cererea de chemare in judecata. Am anexat la dosar ceea ce trebuia dupa care au trecut aproximativ 40 de zile in care nu am primit nici un raspuns.
Intrebarea mea este pot studia dosarul la arhiva sa vad daca este in regula?
Va multumesc mult!
Multumesc pt raspunsuri! Dar as dori daca se poate sa ne spunti dvs exact la ce cod civil se incadreaza acesta actiune. V-am povestit cazul. La noi la tribunal cu greu optii o informatie daca nu ai bani.
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati in acesta problema.
Sora mea nedivortata inca a solicitat in instanta pensie de intretinere pt copilul minor, copil care locuieste si il are in ingrijire la domiciliul mamei noastre.
La aproximativ o saptamana de la depunerea dosarului a primit o comunicare care suna asa:
" In legarura cu dosarul avand datele de identificare de mai sus, in calitate de Reclamant, ca comunicam ca in termen de 10 zile de la primirea acestei comunicari, sub sanctiunea anularii cererii, aveti de indeplinit obligatiile de mai jos:
A. Obligatia de a depune in exemplare urmatoarele acte:
Nota: CU MENTIUNEA DE A INDICA TEMEIURILE DE DREPT CONFORM DISPOZITIILOR CODULUI CIVIL IN VIGOARE."
Despre ce acte ar putea fi vorba? nu se face referire la nici un act. La dosar au fost depuse certificatul de casatorie, cel de nastere al copilului si certificatul medico-legal rezultat in urma loviturilor aplicate de sotul ei, motiv pentru care a parasit domiciliul.
Va multumesc frumos si astept un raspuns din partea dvs
Ma intereseaza exact cum sa formulez declaratia deoarece politistul de caz tine nu prea este corect in investigatii privitor la mama si vreau sa las impresia ca avem un avocat, pt ca nu ne permitem angajarea unui avocat
Buna ziua. Va multumesc pentru raspunsuri, mama este pensionata pe caz de boala din cauza problemelor cu vederea, alte afectiuni grave nu are si este in varsta de 46 de ani3 Daca ma mai puteti ajuta cu ceva, va multumesc.
Buna ziua. Va rog sa ma ajuntati in formularea unei declaratii la politie prin care sa refuz testul poligraf, pe probleme emotionale. De fapt mama mea este implicata intr-o problema si avem o situatie mai speciala, probleme de sanatate, pensionara pe caz de boala, cu alte cuvinte excludem posibilitatea angajarii unui avocat. ?Va cer ajutorul dvs in formularea declaratie pentru a nu fi luati peste picior datorita formularii incorecte a declaratiei.
Va multumesc!
O zi frumoasa
Astept cu interes raspunsul dvs
Buna ziua. Va rog din suflet sa ma ajutati sa formulez o astfel de plagere. Va multumesc anticipat.
Buna ziua. Va multumesc pt raspuns. Mama a strans niste bani de la locatari pentru renovari in bloc si tata i-a furat din casa. Acum mama este trasa la raspundere, s-a facut plangere inpotriva ei, iar mama la randul ei vrea sa faca plangere impotriva tatalui. Ce ne sfatuiti?
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati, daca nu cer prea mult, in formularea unei plangeri prealabile pentru furt intre soti. Sunt intr-o mare incurcatura, sotul se cunoaste cu polististul de caz si vreau sa depun si eu plangere, dar formulata de un avocat sau de cineva in masura. Va multumesc anticipat. O zi frumoasa!