avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate andreeapopescu24

Activitate andreeapopescu24

Pentru o femeie nascuta in octombrie 1956, 21 ani lucrati (6ani 8 luni gr I si 8 ani si 6 luni gr II), pot plati diferenta de ani pentru a iesi anul acesta la pensie? Daca da, as dori sa aflu ce suma trebuie platita. Va multumesc!
Sunt nascuta pe 28 octombrie 1956 si am o vechime de 21 de ani, din care 6 ani si 8 luni grupa I si 8 ani si 6 luni grupa a II-a. Pot iesi acum la pensie, dupa noua lege, avand 57 de ani impliniti? Va multumesc!
Doamna in varsta de 56 de ani, doresc sa aflu daca pot primi pensie de urmas din urma relatiei cu tatal fiicei mele, care a decedat pe data de 7 iunie 2011. Am trait impreuna de 20 de ani ca o familie,dar nu am fost casatoriti si cu care am si o fiica. Fiica ii poarta numele, iar ea primeste pensie de urmas pentru ca este studenta. Eu pot beneficia de acest drept? Ce demersuri trebuie sa fac? Mentionez ca momentan nu am niciun venit, iar la pensie nu pot iesi decat in 2017,intrucat nu am suficienti ani cotizati. Va multumesc!
sunt studenta in anul II si am pensie de urmas dupa tatal meu in valoare de 437 de lei, care sunt conditiile in care ma pot angaja in mod legal pt a beneficia in continuare de pensie si de salariu?
Sunt nascuta pe 28 oct 1956, am 21 de ani de munca, din care 6 ani si 6 luni de grupa I, iar 8 ani de grupa a II-a. Ma pot pensiona anticipat? Va multumesc!