avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Activitate corneliulipa

Activitate corneliulipa

Ce inseamna "daca au fost obtinute licit" ? Spre exemplu daca x inregistreaza convorbirea sa telefonica cu y, fara ca y sa stie si x se duce cu proba in instanta, acest lucru este ilicit? Ma refer strict la procesele civile!
Răspuns la discuția custodia comuna
Ma interesa deciziile majore si cele minore, care sunt, si mai ales daca sunt scrise in vreun text legal, daca sunt delimitate exact! Acum am inteles si va multumesc pt informatiile date!
Multumesc mult! Este in vigoare acest nou cod civil? Adica informatiile din acest text se aplica si anul acesta sau de la anul?
Unde pot gasi articolele legale din care se inspira textul de mai sus? Multumesc!
Care sunt dpdv legal, deciziile importante si acelea neimportante,de zi cu zi? unde le pot citi? Am gasit pe acest forum acest link : [ link extern ]
Discuție custodia comuna
Buna ziua! As dori sa-mi spuneti ce inseamna custodia comuna, la ce situatii se refera mai precis!Unde gasesc un text de lege care sa ma lamureasca exact asupra custodiei, situatiilor la care se refera acest termen?
Răspuns la discuția intoarcerea executarii silite
sa inteleg ca acesta imi aduce inapoi bunul? trebuie sa-l platesc? ii trebuie titlu executoriu, vreo hotarare de incuviintare in instanta, sau se duce pur si simplu si recupereaza bunul
! Multumesc pt raspuns!
Răspuns la discuția intoarcerea executarii silite
da, am cerut si intoarcerea executarii! si scrie ca executarea se intoarce, sa se repuna lucrurile in situatia cum a fost inainte!

Buna ziua! In cazul unei executari silite facuta abuziv, fara somatie, bunul fiindu-mi ridicat, am depus contestatie la executare si am castigat procesul in fond si in apel! Intrebarea mea este, pot sa ma duc sa-mi recuperez bunul? trebuie sa apelez la un executor? Ma pot duce personal , cu hotararea in mana sa-mi recuperez bunul? Cum se procedeaza in continuare?