Ce inseamna "daca au fost obtinute licit" ? Spre exemplu daca x inregistreaza convorbirea sa telefonica cu y, fara ca y sa stie si x se duce cu proba in instanta, acest lucru este ilicit? Ma refer strict la procesele civile!
Ma interesa deciziile majore si cele minore, care sunt, si mai ales daca sunt scrise in vreun text legal, daca sunt delimitate exact! Acum am inteles si va multumesc pt informatiile date!
Buna ziua! As dori sa-mi spuneti ce inseamna custodia comuna, la ce situatii se refera mai precis!Unde gasesc un text de lege care sa ma lamureasca exact asupra custodiei, situatiilor la care se refera acest termen?
sa inteleg ca acesta imi aduce inapoi bunul? trebuie sa-l platesc? ii trebuie titlu executoriu, vreo hotarare de incuviintare in instanta, sau se duce pur si simplu si recupereaza bunul
! Multumesc pt raspuns!
Buna ziua! In cazul unei executari silite facuta abuziv, fara somatie, bunul fiindu-mi ridicat, am depus contestatie la executare si am castigat procesul in fond si in apel! Intrebarea mea este, pot sa ma duc sa-mi recuperez bunul? trebuie sa apelez la un executor? Ma pot duce personal , cu hotararea in mana sa-mi recuperez bunul? Cum se procedeaza in continuare?