avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intoarcerea executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

intoarcerea executarii silite

Buna ziua! In cazul unei executari silite facuta abuziv, fara somatie, bunul fiindu-mi ridicat, am depus contestatie la executare si am castigat procesul in fond si in apel! Intrebarea mea este, pot sa ma duc sa-mi recuperez bunul? trebuie sa apelez la un executor? Ma pot duce personal , cu hotararea in mana sa-mi recuperez bunul? Cum se procedeaza in continuare?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2012
corneliulipa, utilizator
Cel mai recent răspuns: corneliulipa , utilizator 14:43, 27 Septembrie 2012
ce spune in dispozitivul sentintei ?
in contestatia la executare ati cerut si intoarcerea executarii ?
da, am cerut si intoarcerea executarii! si scrie ca executarea se intoarce, sa se repuna lucrurile in situatia cum a fost inainte!

Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2012
corneliulipa, utilizator
Mergeti cu hotararea la acelasi executor care a inceput executare si a sechestrat bunul respectiv.
sa inteleg ca acesta imi aduce inapoi bunul? trebuie sa-l platesc? ii trebuie titlu executoriu, vreo hotarare de incuviintare in instanta, sau se duce pur si simplu si recupereaza bunul
! Multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces minor marian_b marian_b Buna seara! Sunt intr-un proces de incredintare minor cu fosta sotie! Am pierdut in apel incredintarea minorului! Fosta sotie a cerut executarea silita, ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu poate fi solutia dupa portal? mass mass Buna ziua, la inceputul lunii iulie mi s-a incuviintat executarea silita privind reintegrarea in spatiu locativ. Executorul a comunicat debitorului somatia si ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii este "executata" de acelasi executor? catinf catinf Buna ziua, Am achitat debitul in calitate de tert dobanditor imobil, iar intre timp contestatia mea la executare s-a admis (in apel), desfiintand executarea ... (vezi toată discuția)