avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate crina25

Activitate crina25

Sentinta definitiva a fost data in luna Iulie anul 2012
Se va prescrie vreodata aceasata suma? Daca nu, cum se procedeaza? Care este suma minima care se poate plati lunar in conditiile in care in cartea de munca am 2 ore din salariu minim ca sa nu mi se mai puna poprire pe alte alte conturi in eventualiatatea in care as deschide alte conturi.
Buna seara

As dori si eu un sfat va rog. In urma unui proces (sentinta definitiva) s-a dispus confiscarea sumei de 44953 RON lei. Pana in momentul de fata nu am platit nici o suma. Astazi am observat ca incepand cu data de 18.01.2013 pe un cont ING care este gol mi s-a dispus poprirea sumei respective de catre Administratia Finantelor Publice Bragadiru
Intrebarea mea este in cat timp (daca) se sting aceste datorii, si ce este de facut (daca mai este) in aceasta situatie. Care sunt procedurile?
Va multumesc

Crina
Paul cu tot respectul, te rog muta-te in threadul tau si lasa-ma si pe mine sa primesc un raspuns de la o persoana in masura sa imi spuna ce este de facut.
Ai respectul necesar si du-te si fa-ti threadul tau.
Multumesc!

Buna seara
Am un prieten care in 2000 a fost condamnat pentru o fapta care nu are nici cea mai mica legatura cu infracţiuni legate de legislatia rutiera. De cativa ani, acest prieten incearca fara success sa obtina permisul de conducere.
Ultima data, saptamana trecuta, a luat sala cu brio si la traseu, dupa ce a condus ireprosabil, dl politist s-a uitat in dosar, a vazut ca are cazier si l-a picat pe motiv "a, ai cazier"
Prietenul meu conduce perfect si nu intelege de ce anume il pica de fiecare data fara nici o explicatie.

Intrebarea mea este ce anume s-ar putea face in acest caz? Nu mi se pare corect si sunt convinsa ca exista solutii.

Va multumesc foarte mult!

Crina

Nu stiu cum il cheama pe respectivul politist. Cand am sunat la nr respectiv nu s-a prezentat. Tot de la vecin stiu ca il chema Adrian. La tel nu a vrut sa imi dea nici un detaliu si a fost foarte nepoliticos
Buna ziua,

Cum pot afla despre ce este vorba in declaratie pentru ca trebuie sa merg peste 300 km?

PS: Politistul nu s-a prezentat decat vecinului cu numele mic iar la telefon nici atat, in plus a fost foarte recalcitrant. Nu am cum sa aflu daca este o gluma sau nu, de aceea m-ar interesa cum pot afla despre ce este vorba inainte sa strabat atata amar de drum.

Va multumesc

Crina
Buna ziua
Am nevoie de un Domn Avocat care sa ma reprezinte sau care sa ma insoteasca la sectia de Politie din Bragadiru IF.
Nu locuiesc in Bragadiru, insa am domiciliul acolo. Astazi un domn care s-a prezentat drept politist pe nume Adrian i-a lasat "vorba" unui vecin ca trebuie sa il sun in legatura cu un motiv fictiv. Am sunat la nr de telefon si un domn foarte artagos si foarte in stilul politist de moda veche, mi-a vorbit urat si mi-a spus daca imi amintesc ce am facut acum 1 an si jumatate(?!) si sa vin la sectie sa dau declaratie ca nu imi da detalii la telefon cu toate ca vecinului i le-a dat... I-am spus sa ma citeze legal daca pentru mine, cel direct vizat este secret si pentru vecini nu si a urlat ca o v-a face, dupa care mi-a inchis telefonul. I-am explicat ca sunt la o distanta impresionanta si ca as dori ceva detalii despre aceasta invitatie neoficiala.

Deci am nevoie de un avocat pentru ca ma reprezenta sau insoti la sectia de politie deoarece nu vreau sa se faca abuzuri. La stilul la care mi-a vorbit la telefon ma pot astepta la orice din partea lui.

Va rog lasati-mi un numar de telefon sau email/chat si va voi contacta eu.

Va multumesc!

Crina25