avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare sectie politie Bragadiru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare sectie politie Bragadiru

Buna ziua
Am nevoie de un Domn Avocat care sa ma reprezinte sau care sa ma insoteasca la sectia de Politie din Bragadiru IF.
Nu locuiesc in Bragadiru, insa am domiciliul acolo. Astazi un domn care s-a prezentat drept politist pe nume Adrian i-a lasat "vorba" unui vecin ca trebuie sa il sun in legatura cu un motiv fictiv. Am sunat la nr de telefon si un domn foarte artagos si foarte in stilul politist de moda veche, mi-a vorbit urat si mi-a spus daca imi amintesc ce am facut acum 1 an si jumatate(?!) si sa vin la sectie sa dau declaratie ca nu imi da detalii la telefon cu toate ca vecinului i le-a dat... I-am spus sa ma citeze legal daca pentru mine, cel direct vizat este secret si pentru vecini nu si a urlat ca o v-a face, dupa care mi-a inchis telefonul. I-am explicat ca sunt la o distanta impresionanta si ca as dori ceva detalii despre aceasta invitatie neoficiala.

Deci am nevoie de un avocat pentru ca ma reprezenta sau insoti la sectia de politie deoarece nu vreau sa se faca abuzuri. La stilul la care mi-a vorbit la telefon ma pot astepta la orice din partea lui.

Va rog lasati-mi un numar de telefon sau email/chat si va voi contacta eu.

Va multumesc!

Crina25

Citarea se poate face si prin nota telefonica conf.art.175 c.p.p.
Buna ziua,

Cum pot afla despre ce este vorba in declaratie pentru ca trebuie sa merg peste 300 km?

PS: Politistul nu s-a prezentat decat vecinului cu numele mic iar la telefon nici atat, in plus a fost foarte recalcitrant. Nu am cum sa aflu daca este o gluma sau nu, de aceea m-ar interesa cum pot afla despre ce este vorba inainte sa strabat atata amar de drum.

Va multumesc

Crina
Sunati la Politia din Bragadiru si solicitati sa vorbiti cu respectivul politist.
Nu stiu cum il cheama pe respectivul politist. Cand am sunat la nr respectiv nu s-a prezentat. Tot de la vecin stiu ca il chema Adrian. La tel nu a vrut sa imi dea nici un detaliu si a fost foarte nepoliticos
Sunati la nr.respectiv si solicitatii sa va comunice numele si unde anume lucreaza,si apoi verificati la Politia Bragadiru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare bragadiru kingpig kingpig Buna seara, Recent si plin de entuziasm, m-am mutat in Bragadiru, intr-un coltisor de strada cochet si linistit. Doua luni de zile n-am avut nici o ... (vezi toată discuția)
Citatie procedurala birdie birdie Buna Seara, Am fost sunat astazi sa ma prezint la o sectie de politie.Persoana s-a prezentat,( nu mai tin minte exact numele) si a spus sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Ce este o invitatie la politie si de ce o primim ? lucie lucie Am si eu o intrebare : sora mea a primit astazi o invitatie la BIROUL POLITIEI DE PROXIMITATE in care este invitata sa se prezintz la politie, fara a se ... (vezi toată discuția)