avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate drmagdabotez

Activitate drmagdabotez

Dumneavostra puteti achizitiona garsoniera,procedeul este descris mai sus,in schimb sora dumneavostra nu poate garanta aprtamentul de doua camere cu un imobil care nu-i mai apartine.Singurul mod in care ar putea functona acesta rocada ar fi daca garsoniera ar fi platita 100% de dumneavostra.
ma refeream la principiul "tempus regit actum" si la modificarile aduse articolului 4 din legea 10/2001 prin legea 247/2005.
Răspuns la discuția executare silita
Nu va speriati si in special nu raspundeti la amenintari(telefon etc)
atata vreme cat nu lucrati si nu aveti bunuri de pret nu va pot face nimic-decat scandal -
Cand veti lucra stabiliti dumneavostra cat puteti plati lunar,o suma minima,ca sa vada buna credinta.
Daca sotul dumneavostra a decedat INAINTE ca hotararea judecatoreasca sa fie emisa
sunteti inca sotie legala.Trebuie sa va grabiti sa obtineti toate actele,soacra si fratele decedatului nu va pot impiedica.
Apartamentul a fost cumparat de mine si de sotul meu .Am parasit ilegal Romania,imobilul fiind confiscat.Singura actiune jedecatoreasca indeplinita este cea descrisa mai sus de mine,anume:actiunea in constatarea nulitatii contractului de vanzare-cumparare.Apoi am dat toate actele unui avocat care NU A FACUT NIMIC.Am aflat acest lucru acum cateva zile.Prin urmare intrebarea mea este-mai putem face ceva?Apartamentul este ocupat de persoana care l-a cumparat pe legea 112/95.Va multumesc mult.
Vreau sa vand in rate o vila de exceptie la Snagov,in alte tari este un procedeu curent,cum pot face acelas lucru in Romania fara sa fiu inselata?
Va rog mult sa ma ajutati,sunt cetatean roman,dar locuiesc in SUA si vreau sa stiu daca mai pot face ceva ca sa obtin macar despagubiri.
Mii de multumiri.
țiuni judecătorești: acțiune în constatarea nulității contractului de vânzare-cumpărare nr. 1140/28786 din 12.12.1996 , constatarea nulității Deciziei nr. 1433/30.09.1980 a Biroului Permanent al Comitetului Executiv al Consiliului Popular al Municipiului București. Dos.civ.nr. 12691/2002 al Judecătoriei sector 1, perimat potrivit sent.civ.nr. 8248/19.12.2003.

Acestea sunt toate actiunile,va rog mult sa-mi spuneti daca se mai poate face ceva.
Actiunea in constatarea nulitatii contractului a fost efectuata in termen legal,apartamentul nu a fost cerut conform legii 10/2001.Va multumesc mult pentru raspuns ,sper ca se mai poate face ceva.
se mai poate face ceva la ora actuala?
Actiuni judecatoresti: actiune in constatarea nulitatii contractului de vanzare/cumparare in 12/12/19996

Daca se mai poate face ceva va rog sa-mi spuneti ce anume.

Va multumesc